Annikin pentublo

Millaisia olemme nyt?

Isopoika a Mooses (Matin nimeämänä). Mooses on nimensä mukaisesti pentueen isoin. Hän on ulkomuodoltaan vahvajalkainen, hyvillä värityksellä ja hänellä on vahva pää. Upea ilmestys. Pakaratkin on ihanan pyöreät. Mooses on ihana hulivili ja hän tykkää aina haastaa Esteriä ja muita leikkiin. Hän menee rohkeasti kaikkialle ja vauhdilla. Kutsuttaessa tulee nopeasti luokse. Vaikka Esteri välillä komentaa leikissä, Mooses vain lähtee ryömimään Esterin alle/lähelle ja lähtee saman tien korvat ja pakarat hulmuten uuteen hyökkäykseen. Välillä, kun muut nukkuu, Mooses saattaa päättää, että ettepäs nukukaan :'D Ihana ja rohkea poika!

 

Pitkähäntä: tämä tyttö oli jo ihan siitä lähtien, kun jalat liikkui, liikkeessä. Hänellä on nimensä mukaisesti pitkä häntä, joka ihanasti heiluu ja menee töttörölle. Hänellä on aivan upeat kasvot, tummat ja niissä on kaunis väritys. Hän on hurmurineiti. Luonteeltaan pitkähäntä on äärettömän rohkea ja menee viiksikarvakaan värähtämättä tutkimaan uusia paikkoja. Energiaa hänellä tuntuu olevan ja vauhti on hurjaa :) Hän on ehkä joukon kovin pussailija ja aloitti sen ensimmäisenä. Vahvahermoiselta tytöltä vaikuttaa tällä hetkellä!

 

Poika puoliympyrä: tämä joukon pienimpänä syntynyt meinasi alussa jäädä jyrien alle tissillä, mutta kun hän pikkuisen kasvoi, hän ei jää enää kakkoseksi missään. Sanon varmaan jokaisesta samaa, mutta hänellä on ehkäpä maailman söpöimmät kasvot. Ja se katse, millä hän katsoo suoraan silmiin, sulattaa varmaan jäävuorenkin. Puoliympyrä on myös hyvin rohkea ja juoksee pitkin pihamaata ja olohuonetta ympäriinsä. Hän juoksee vauhdilla luokse kutsuttaessa ja jakelee suukkosiaan. Hän myös välillä on melkoinen riiviö tarttuessaan hampaillaan varpaaseen tai sisaruksen korvaan. Pomppu sinne ja pomppu tänne, vauhtia riittää!

 

PikkuEsteri sai nimensä siitä, kun hänellä on vähän samansuuntainen väritys kuin Esterillä, meidän mummokoiralla siis. Pikkuesteri on joukon pienin ja ehkä rauhallisin luonteeltaan. Ja se naama, se on niin syötävä! Pikkuesteri tykkää vetoleikeistä ja mielellään tarttuu paitaan tai mihin vaan ja lähtee raivokkaasti siitä vetämään. Tästä pentujoukosta hän on ehkä hitain ns.lämpiämään, mutta se lämpeneminen kestää ehkä sekunnin kauemmin kuin muilla. Luonteeltaan ehkä siis Annikin kaltainen. Vauhtiin päästyään hän juoksee joukon mukana ja tutkii uteliaasti joka paikkaa. 

 

Valkojalka sai nimensä siitä, että hänellä on lähes valkoinen etujalka ylös asti. Kasvoistaan hän on vähän sirompi muihin tyttöihin verrattuna. Luonteeltaan valkojalka on utelias ja vauhdikas. Hän tulee heti luokse kutsuttaessa ja nauttii muiden sisarusten tavoin ihmisten seurasta. Hän on ehkäpä semienerginen tästä joukosta. Äärettömän ihmisrakas ja myös yksi mummokoiran kovimmista leikkikavereista. 

 

Leveävalkopää sai nimensä siitä, että hänen päälaeltaan menee leveä valkoinen värits kauluriin. Hän on niiiin brindle, että en ole ennen nähnyt. Auringossa karvan väritys on aivan uskomaton. Hänellä on myös joukon pisin nenu. Luonteeltaan hän on rauhallisin pojista, mutta rohkea, kuten muutkin. Jos vertaa muihin poikiin, hän on pikkuisen hitaammin tutkimaan lähtevä kuin muut, mutta ei kyllä myöskään ujostele vielä mitään. 

 

Pennut ovat vielä pieniä ja luonteet alkavat näkymään selkeämmin viikon-kahden kuluessa. Sitten on hyvä päivittää vielä uudestaan, millainen lauma täältä löytyy. Eli uusintapäivitys on odotettavissa ja katsotaan, millaisia pennut sitten ovat :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS