Annikin pentublo

5 viikkoa jo ja yli!

Kääk miten nopeasti aika kuluu ja mitä kaikkea tässä välissä on taas tapahtunut! On sirutettu, on otettu dna-testiä, on herkuteltu jauhelihoilla ja napuilla ja luilla... leikitty palloilla, leluilla, kuljettu portaita, leikity ulkona, maisteltu ruohoa, päästy lasten syliin, tutustuttu uusiin ihmisiin, pissitty olohuoneeseen, kakattu keskelle lattiaa, herätetty molemmat ihmisvanhemmat keskellä yötä rymyämällä koko komppanian kanssa makkariin leikkimään.... YÖLLä!!! Meidän ihanat pallerot on jo pieniä koiria. Ne juoksevat, hyppivät, murisevat, tappelevat, valtaavat meidän talon ja ne aina tulevat niin onnellisina meidän syliin meidät nähdessään. Uskon, että antamalla paljon rakkautta ja aikaa pennuille, niistä tulee sosiaalisia, iloisia ja rohkeita koiria. 

 

Kun bostoni tulee taloon, se oikeasti valtaa koko talon. Se valtaa sekä sängyn, sohvan, vessan, saunan ja muut talon kolkat, mutta ehkä suurin asia mitä valtaa, on meidän sydämet. Ja kun valitset bostonin omaksi perheenjäseneksesi, valitset elämääsi paljon huumorintäytteisiä hetkiä. Ja hei, myös sinun tulee olla aika huumorintajuinen ja ymmärtäväinen. Varmasti löytyy ihmisiä, joita tämä rotu ei miellytä energisine olemuksineen, mutta me emme voisi edes harkita mitään muuta. Tiedostamme riskit terveydessä ja rodun omat kompastuskivet. Tietenkin. Ja sen myös painotan kaikille, että näillä on omat kompastuskivensä. Mutta kenelläpä niitä ei olisi. Tämän päivityksen aihe ei ole kuitenkaan ne kompastuskivet, vaan ne timanttiset hetket, joita nämä tuovat elämääsi. 

 

Mitä siis saa elämääsi? 

  1. Paljon pusuja: niitä piisaa... niitä satelee tullessa ja mennessä ja välissä. Niitä satelee ilon hetkillä ja surun raunioilla. Niitä satelee sillokn kun et niitä toivo ehkä niin paljon(varsinkaan jos talouteesi tulee vieraita, jotka eivät niitä pusuja kaipaa niin paljon), mutta et voi muuta kuin sulaa niiden pusujen keskellä. Ja myös nämä meidän pienet tytöt ja pojat niitä pusuja jo osaa jaella. Löytyykö maailmasta jotain murhetta, jota pienen pennun lämmin suukottelu poskelle ei poistaisi?
  2. Vauhtia ja vaarallisiakinntilanteita: näillä riittää virtaa vaikka muille jakaa. Jo nyt meidän pennut vilistävät pitkin taloa ja pihaa into piukeana ja välillä lennellään sekä pyörähdellään ympäriinsä. Ja mitä isommaksi nämä kasvavat, sen kovemmaksi vauhti tulee. Meillä on Annikki juossut niin kovalla vauhdilla laiturillakin, että matka jatkui suoraan laiturin päästä veteen ja umpisukkeluksiin. Sitä sattuu. Ja nämä kaikki pennut meillä kotona, jokainen osaa tehdä hienoja ilonhyppyjä ja hyökkäysloikkia. Ja mummo, tuo ihana mummo, ottaa varmasti osansa ja riemuitsee yhdessä pentujen kanssa. Näitä hetkiä meidän Esteri-mummo on odottanut :)
  3. Riiviöitä ja egoilua: Pieni on koira tää, mutta ulkomuotonsa unohtaa pää. Isoksi koiraksi itsensä luokittelee, jättiläistenkin kanssa leikkii ja taistelee. Huoli välillä on omistajan pitää päässä, muuten saattaa olla naama omalla bossulla kovasti toisen koiran räässä. Saattaa se roikkua lahkeessa ja remuta, vähän hampaillaan leikissä temuta. Jekkuja keksii ja välillä se hävettääkin sua, mutta katse pyytää heti:rakasta mua!
  4. Seurakoira: Et pääse ehkä mihinkään enää ilman kaveria, eikä se kyllä haittaa. Nyt ei meidänkään pennut enää halua olla hereillä ollessaan yksin, vaan ne tulevat heti perässä olohuoneeseen tai ulos. Mihin ikinä menetkään. Ja miten rohkeita kaikki pennut jo ovat, ne tutkivat maailmaa ja vaikka jotain outoa tai pelottavaa olisi vastassa, ne pienen harkinnan jälkeen unohtavat sen ja matka jatkuu. Ja niin se menee aikuistenkin kohdalla :) Varaudu siis seuralaiseen, kaikkialla :)

 

Siinä muutama aloitus, mitä on odotettavissa. Seuraavaan päivitykseen saattekin vähän kuvausta siitä, millaisia nämä pennut ovat yksilönä. Jokainen on omanlaisensa... niin ulkomuodoltaan kuin luonteeltaankin. Ja se on ihanaa. 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS