Annikin pentublo

Neljäs viikko menossa

Maailmamme alkaa avartua. Osaamme kävellä, näemme, kuulemme ja maistamme.. siis muutakin kuin äitin mammaa. Tosin tuo mössö, mitä sijaisemo syöttää, on vähän hassun makuista. Emme oikein tiedä, tykkäämmekö siitä vai emme. Ja arvatkaa mitä, pääsimme tänään ulos ensimmäistä kertaa! Se oli aika jännittävää ja välillä sitä piti oikein itkeä. Ja se oli oikeasti niin jännää, että meille tuli tosi nopeasti uni hetken ulkoilun jälkeen sijaisemon syliin ja jalkoihin. Siinä on aika lämmintä olla. Näimme unta ja haukahtelimme, murisimme ja kipitimme melkoista tahtia. Se kuulemma näyttää hassulta, kun teemme sitä unissamme. Pöh, emme ymmärrä yhtään miksi meille nauretaan!


Olemme nyt nähneet muutamia muitakin kaksijalkaisia kuin nuo meidän omat hemmot ja olemme aika innoissamme kaikista tulijoista. Emme kyllä jaksa kauaa touhuta, kun uni tulee, mutta kivaa se on. Olemme myös alkaneet leikkiä mummon kanssa! Se on ihana mummo, ei komentele yhtään ja haluaa vain leikkiä meidän kanssa. Ja se on aina valmiina, jos yhtään innostumme. Meille tulee sen kanssa varmasti tosi hauskaa vielä. Mummo on tosin aika riiviö, niin sijaismamma sanoi, kun se vain haluaisi kaiken huomion, minkä me saamme. Ei sitä voi olla huomaamatta, kun se kantaa koko ajan leluja ja jos lelua ei huomaa, se rupeaa urisemaan. Tai sitten pomppii pussaamaan. Pitäisikö meidänkin tehdä niin? Vähän me jo osataan pussata, kaksijalkaiset kikattavat ja niiden naama on aika hassun näköinen, kun pussaamme niitä. Niiden suu menee hassuun asentoon.


Meidän mamma muuten tarvii kuulemma tissiliivit. Me kyllä tykätään kovasti mamman maidosta ja venytetään niitä putkia, mistä maitoa tulee. Siksi sen mamman tissit varmaan roikkuu melkein maassa. Mutta siitä on meille etuakin, me yltetään putkiin jo nyt niin, että mamma seisoo. Vitsi se on kivaa. Ja samalla siinä voi saada pienen huvipuistoelämyksen, kun mamma lähtee kävelemään ja me roikutaan vain kiinni. Se se on hurjaa! Mutta millaisetkohan liivit se mamma saa, että lenkkeily olisi mammalla kivempaa eikä ne maitoputket heiluisi kyljeltä kyljelle? Onko teillä ideoita?


Me ollaan kauhean onnellisia vauvoja. Saadaan nukkua paljon, masut on aina täynnä ja meitä paijataan kovasti. Kohta me varmaan lähdetään seikkailemaan jo tuonne muualle, missä nuo kaksijalkaiset touhuaa outoja asioita. Vielä tuo portin ohitus ei ole ollut kiinnostavaa, mutta eiköhän me pian vallata koko mökki. Ja pihamaa. Tosiaan kun käytiin ulkona, meitä tultiin heti naapurista katsomaan. Ja me halutaan paljon meille hoitajia.

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS