Pentublogi kevät 2016

Tytöt jo yli 7 viikkoa!

Tytöt täyttivät perjantaina 7 viikkoa. Keskiviikkona kävimme eläinlääkärin luona pentutarkastuksessa ja sirutuksessa. Tytöt olivat reippaita ja suukottivat myös eläinlääkärin. Tulee tippa linssiin, kun edes ajattelee ensi viikkoa... :/ Voi haikeus!

 

Pannut ovat osallistuneet nyt viikonloppuna innokkaasti terassin rakentamiseen. Sirkkeli pärisee, lapio hakkaa ja porakone pyörii. Melua ja touhua on ja nuo pennut vain pyörivät jaloissa ja kaiken touhun seassa. Rohkeita tyttöjä! Ja oppivat kyllä kuulemaan kaikenlaisia ääniä :D Se onkin minusta oikein mukavaa, kun pennut ja vanhemmat bossut pyörivät mullan sekä hiekan seassa ja sitten juoksevat täysillä sisälle... Valkoinen lattia ei ole kyllä kovin kauaa aina valkoinen :D Söpöt pikku tassut tallustelevat ja jättävät jälkiään olohuoneeseen. Ne jäljet pystyn pesemään ja haluankin pestä, mutta sydämessäni olevia pieniä tassunjälkiä en halua edes pyyhkiä. Ne saavat olla siellä ikuisesti. Voi rakkaus!

 

Huomenna koittaa luopumisen ensi hetket. Tildan pentueen isän omistaja Eve vielä kerkiää tulla tyttöjä katsomaan ja iltapäivästä Mayan Diamond´s Minna Canth lähtee... sniif!! Emme edes puhu enää pahemmin pentujen lähdöstä. Meillä täällä silmäkulmat kostuu jo ajatuksesta. Ensi viikon perjantaina lähtee Maria Montessori. Ja TIlda. Pesä tyhjenee. 

 

Maailmassa ei ole parempaa psykiatria kuin naamaasi nuoleva koiranpentu. [Andrew A. Rooney]

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS