Pentublogi kevät 2016

Millaisia pentuja täällä elelee?

Pennut ovat kohta jo 7 viikkoa. Toistan itseäni, mutta miten tuo aika menee niin nopeasti?! Pennuissa alkaa myös näkyä sekä luonne-eroja että ulkonäölliset seikat alkavat erottua. 

 

1.Toisten koirien kohtaaminen. 

Pennut kohtasivat tänään siskoni isovillakoiria. Pentuja tuli morjestamaan Saara-neiti 10kk :) Mitenkäs pennut ottivat Saaran vastaan? Häntäpentu (hänellä on pidempi häntä, joka heiluu) samantien läksi Saaraa kohti ja aloitti leikin. Pennun mielestä Saara oli kiva leikkikaveri ja kovasti innostui jo juoksemaan sekä hyökkäilemään. Töpöhäntäpentu taas katseli minun vierestäni varovaisemmin uutta tuttavuutta. Hän ei vielä intoutunut leikkimään ihan niin suuren kaverin kanssa :D 

2.Ihmisten kohtaaminen. 

Vieraita meillä on käynyt jonkin verran ja ihmisten kohtaamisessa pennut kyllä ovat aika samanlaisia eli täysillä päin :D Suukkoja satelee ja samantien kumpikin lähtee leikkimään kun leikittää. Töpöhäntäpentu leikkii ja mielellään sopivan tilanteen salliessa hyppää syliin pussaamaan sekä ottamaan rapsutuksia vastaan. Ja kummasti bostonimaiseen tyyliin onnellisena nukahtaa syliin. Häntäpentu leikkii ja kun ei ihmiset jaksa, jatkaa yksinään sekä Esterin, Annikin ja Tildan kanssa hommia pihalla tai sisällä. Töpöhäntäpentu on leluhullu (kun leikittää vauhti kiihtyy ja kiihtyy). Häntäpentu leikkii kyllä ja jahtaa, mutta saattaa lähteä välillä omille teilleen ja omiin leikkeihin. Mutta iloisia ja vilkkaita pentuja molemmat ovat! Vaikuttavat oikein huikean hyviltä pennuilta.

 

3. Ulkonäkö.

No joo, kuvathan sen kertovat. Töpöhäntäpennulla on lempinimensä mukaan tosi lyhyt häntä ja Häntäpennulla pidempi, joka myös heiluu ilosta puolelta toiselle. Töpöhäntäpentu on kropaltaan lyhyempi kuin Häntäpentu. Häntäpennulla on pitkä sukat etujaloissa sekä kauluri koko kaulan ympäri sekä hän on brindle myös. Töpöhäntäpentu on TODELLA brindle ja kauluri hänellä ei ole kokonaan kaulan ympäri. Etujaloissa on noin polviin asti ylettyvät sukat. Kasvot ovat molemmilla maailman söpöimmät!

 

Ihania pentuja molemmat. Jalat vaikuttavat vahvoilta luustoltaan. Maailman söpöimmät pennut! Ehkä minä huomenna ilmoitan sitten, kumpi pentu menee kumpaan perheeseen :) Nyt on kuitenkin aika laittaa nuo riiviöt nukkumaan ja antaa vielä iltaruoka. Tällä hetkellä minun peffaani vasten tuntuu välillä tömähdyksiä (istun lattialla ja kirjoitan), kun pennut, Annikki ja Tilda pitävät iltashowtaan täällä. Kuuluu vain töms töms, wuff, räyh, muksis, pöks, mur.. ja taas töpötitöpötitumstums, kun pikkutassut juoksevat olohuoneen lattiaa edestakaisin. Äsken toinen pentu tuli antamaan pusun ja olihan se johonkin pisun vääntäny.. ei auta kuin lähtä etsimään!! Hyvät yöt!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS