Pentublogi kevät 2016

Rakkautta ja luopumista.

Kieltäydyn ajattelemasta. Suljen asiat pois mielestäni. En halua ajatella asiaa ollenkaan. Elän vain tässä hetkessä. Onnistunkin siinä aika hyvin, mutta välillä se ajatus hiipii ja valtaa mielen. 

 

Luopumisen tuska kuuluu tähän elämään. Jokainen joutuu luopumaan elämässään jostain jossain vaiheessa. Tänään mietin, että mikä ihme siinä on, että tarkoituksella itsensä asettaa tilanteeseen, jossa joutuu luopumaan jostain niin rakkaasta ja tärkeästä elämässään. Jotkut asiat piipahtavat arjessa hetken, mutta pysyvät sydämessä aina. Ja niin se on myös täällä... katsoessani noita pieniä pentuja näen, kuinka ne minusta ja meidän perheenjäsenistä välittävät, mietin, miksi haluan oikeasti asettaa itseni tilanteeseen kasvattamalla koiria ja niin, että nuo pienet ja niin rakkaat pennut lähtevät jossain vaiheessa.. ja se tapahtuu jo kohta! 

 

Mutta vaikka se sattuu hetken, tiedän ja toivon sydämessäni, että tällä kaikella on tarkoitus. Uskon siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Ja onhan se oikeasti niin, että minä toimin vain välittäjänä sille ihmeelliselle ja upealle asialle kuin uskollisuus ja rakkaus, mitä koira tuo jokaisen koiranomistajan elämään. Minulla on se mahdollisuus, että pystyn edesauttamaan uusien elämien syntymisen ja luomaan alun sille yhteydelle, mitä ihmisen ja koiran välillä syntyy. Olen itse saanut kokea sitä melkein koko elämäni. 

 

Koiran rakkaus on jotain sellaista, mistä me ihmiset voisimme ottaa mallia. Nuo ihanat olennot ovat onnellisia joka ikinen kerta, kun saavumme takaisin kotiin... oli se poissaolo kestänyt minuutin tai monta tuntia. Aina yhtä onnellisena ne tulevat ja suukottavat sinut.

 

Jos olet sairas, ne pysyvät vierelläsi. Olen sitä mieltä, että ne ymmärtävät, että nyt on aika vain olla ja odottaa. Odottaa, että sinä paranet. Kun olet surullinen, ne tulevat ja pyyhkivät kostealla kielellä kyyneleesi.. voit halata niitä ja tuntea yhteyden ja ymmärryksen surun hetkellä sekä samalla hetkellä tuntea olosi vahvemmaksi. Nuo ihanat olennot osaavat puolittaa surusi. Nämä upeat olennot kolminkertaistavat ilosi. Ne pomppivat, iloitsevat ja salaman nopeasti ovat mukana ilon hetkellä. Nämä ihanat olennot ovat niin uskollisia ystäviä, että voit luottaa niiden ehdottomaaan rakkauteen. 

 

Kasvattajana en voi toivoa mitään muuta enempää kuin sitä, että tuota ehdotonta rakkautta ei ikinä käytetä hyväksi, vaan nämä rakkaat saavat sen kohtelun, mitä ansaitsevat.. 100% vastarakkautta ja hyväksyntää. Rakkautta, joka ei lyö tai kohtele kaltoin. Rakkautta, joka ei hyväksikäytä uskollisuutta. Rakkautta. Huolenpitoa. Tukea. Sitä minä toivon. 

 

Koira on tämän maailman ainut olento, joka rakastaa sinua enemmän kuin itseään. [Josh Billings]

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS