Pentublogi kevät 2016

Bostoninpusu.

Kävin äsken pentujen luona vielä toivottelemassa hyviä öitä. Pennut siis nukkuvat tuossa meidän kodinhoitohuoneessa, josta on käynti sekä ulos että olohuoneeseen. Olohuoneen ja kodinhoitohuoneen välillä on koiraportti. Pennut näkevät, kuulevat ja pääsevät osallistumaan koko päivän perheemme elämään, mutta saavat olla myös rauhassa portin suojissa... ja meidän matot on myös suojassa, jos pennut heräävät niin, etten niiden heräämistä huomaa, koska herätessä pisu tulee aika nopeasti ja paras paikka olisi ehdottomasti pentujen mielestä se virkattu matto siinä portin toisella puolella :D Nyt pennut näkevät ja kuulevat kaiken sekä pisut menevät joko ulos tai pisupapereille. Mutta lähtipäs tämä teksti taas ihan eri teille kuin otsikko ja ajatus oli :D Eli..

 

Bostoninpusut! Bostonia harkitessa on syytä varautua siihen, että aina jos mahdollista tai tilaisuus tulee, nämä antavat suukkoja. Mieluiten suoraan naamaan!! Nuo tytöt tuolla Tildan vieressä osaavat homman jo oikein mallikkaasti :) Itse en välitä, että koira pussailee naamaa, varsinkaan ilman lupaa, mutta noiden pienten pusuja ei voi vastustaa.. en usko että edes miehisin mies pystyisi. Voiko olla ihanempaa kuin pentu, joka tulee pylly heiluen ja korvat päätä myöten niin onnellisena sinua kohti ja pyrkii pääsemään kohti kohdettaan (naamaa) ja sitten kun ne pääsevät sopivalle etäisyydelle, niiden pienet, vähän myös holtittomat ja hallitsemattomat, pusut tuntuvat pitkin poskia.. siinä sydän sulaa (jos siis ei muka ole siihen mennessä sulanut) ja kaikki maailman murheet unohtuu. Se pieni kieli liputtaa nopeaan tahtiin ja vaikka lasket niitä alas sylistä, ne haluavat tulla aina uudestaan ja uudestaan! Tosin tässä pusuttelussa on se vaara, että kun aikansa antaa pussailla naamaa kovalla tahdilla, se voi jäädä päälle :D Mutta minä kyllä pussailen näitä koko tämän ajan, kun saan pentujen seurasta nauttia. Uusissa perheissä sitten voi laatia tarkempia sääntöjä ;)

 

Mutta on muunlaisiakin bostonipusuja kuin nämä kieltään hennosti, mutta äärimmäiset nopeasti liputtavat pennut.. On esimerkiksi suukkoja, joita Esterinkaltaiset antaa! Siinä muuten jää kakkoseksi! Se pieni erhe Esterin kanssa tehtiin, että kun se pienenä lähti hurjan lailla pussailemaan ja se oli pieni sekä hentoinen, välillä sitä oikein yllytettiin :D Se oli hauskaa silloin, mutta nyt se ei aina niin hauskaa ole.. ainakaan kohteista :D Tosin Esteri on muutenkin niin vilkas, että sen pusujen vauhdikkuus ja into saattaa liittyä myös siihen :D Esterin pusut siis.. jos vain suu on edes yhtään sillä hollilla, tuo tyttö pussaa ja vaikka hyppää ja pussaa! Siinä on sitten vaarassa huulet ja nenät, kun tuo ponnistaa! Ja suukkojen tahti kiihtyy, mitä kauemmin neiti kerkeiää pussaamaan. Eli hellyyttä piisaa. Tilda on tietyllä tapaa samanlainen, mutta uskoo sentään heti, kun sille sanoo. Onkohan se koulutettu paremmin? :D

 

Sitten on Annikin pusut.. ne tulevat joskus vauhdilla, mutta kun ollaan rauhassa, Annikki hiipii vaivihkaa.. tai oikeastaan hivuttautuu syliin ja varovasti aina yrittää lipaista oikein sievästi ja korvat niin lempeästi :) 

 

Monta bostonia olen tavannut ja monta pusua saanut. Ja monta pusua on edessä. Ja sen voin luvata, että tämän rodun parissa niitä suukkoja satelee.. välillä aika rajusti, välillä varovammin, välillä hyppien ylös asti naamaa kohti, välillä herättäen keskellä yötä hurjaan pusuttelukohtaukseen, välillä ihan yllättäin (vaikka sekuntia aikaisemmin olisi ollut rauhallista) ja oikeastaan pusuja on varmaan yhtä monta erilaista kuin on bostoniakin :) Mutta jokainen pusu on varmasti yhtä suurella sydämellä annettu.

 

Nyt minä odotan taas aamuun, jolloin saan taas vastaanottaa pentujen pikapikaa saapuvat suukkoset poskelle. Saan vastaanottaa vähän vielä holtittomat pusut. Ja siinä hetkessä tunnen itseni vieläkin kiitollisemmaksi tästä, mitä minulla onkaan ympärilläni. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS