Pentublogi kevät 2016

OMG, RIIVIÖT OVAT TALOSSA!

Huomenna pennut tulee jo 6 viikkoa. Ihan on unohtunut se aika, kun Esterin pennut olivat näin "pieniä"... Mutta kyllä se keho muistuttaa, jos ei mieli muista... :D Ensimmäisen kerran kun pennun hampaat upposivat nenänpäähän, muistui kaikki taas mieleen! Nyt voimme sen ääneen sanoa: KODISSAMME ON RIIVIÖITÄ! Puhun siis näistä pennuista, Tildan pennuista :) No, ehkä myös nuo vanhemmat bossut voisi luokitella samaan ryhmään välillä...!!

 

Mutta kyllä vain, nyt täällä on pieniä bossuja, jotka nukkuvat, syövät ja leikkivät. Ei voi erehtyä siitä, että näissä sitä terrieriä löytyy; kaikki mitä voi repiä, riepotella tai raahata, siihen käytetään energiaa. Ja ei siinä kaikki, nuo terävät hampaat kerkeävät aina sinne, missä on ihoa, lahjetta tai ihan mitä vaan hampaisiin sopivaa sekä liikkuvaa... Eli me ihmiset! Nuo suloiset, samalla aika villit, tytöt herätessään ja nähdessään meitä ihmisiä, tulevat pyllyt heiluen ja korvat söpösti päätä myöten meidän luokse. He ovat NIIIIN suloisia! Sydän heltyy niiden kanssa touhutessa. Raskainta on välillä odottaa niiden heräävän :D Se tulee varmasti olemaan aika raskasta myös uusissa perheissä, koska pennun pitää antaa nukkua ja sitä ei saisi herätellä :) Onneksi nämä kuitenkin jaksavat suhteellisen paljon jo leikkiä.. ei käy liian rankaksi odottaminen :)

 

Ensi viikolle varaan pennuille pentutarkastuksen ja sirutuksen. Katsotaan vielä siellä, että kaikki on kunnossa ja pennut terveitä. Sitä he varmasti ovatkin, mutta ammattilaiset tietää parhaiten :) Saas nähdä, kuinka dramattisia nämä pennut ovat.. tuleeko siis itku sirutuksen yhteydessä. Vaikka se kuulostaa kivuliaalta, se on vain pieni nipistys. Joillakin vain se herne painaa siellä patjakasan alla ;)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS