Pentublogi kevät 2016

Ulkoilua ja elämää!

Nyt on hetki vierähtänyt, että en ole blogia päivittänyt. Yksinkertaisesti en ole kerinnyt! Päivät on yhtä hulinaa taaperon, 6 viikkoisen vauvan ja 4 viikkoisten pentujen kanssa..ja nuo 3 aikuista neitiä pitävät myös huolen, että kädet ovat täynnä töitä :) Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

 

Pennut ovat nyt oikeasti muuttuneet muutamassa päivässä.. Tänään tuntuu, että pennut ovat tassutelleet, tapelleet, könöstäneet, murisseet ja kiipeilleet pentulaatikon reunojen yli ihan ylivoimaisesti eniten koko niiden pienen elämän aikana. Nyt alkaa se huippukausi, kun noiden pentujen touhujen seuraaminen käy viihteestä :) Kävimme eilen ensimmäistä kertaa ulkona ja tytöt oli huikeita.. heti lähtivät viipottamaan pitkin nurmikkoa ja naapurin lapsetkin kävivät neitejä ihailemassa ja hoivaamassa.. reippaita pentuja todella!  Vitsi täällä on huippuja tyyppejä kasvamassa <3 

 

Pennut ovat syöneet nyt jauhelihaa. Tänään ne saavat sitä 4 kertaa. Huomenna aloitamme varovaisesti napujen syöttämisen. Meidän taloudessa syödään Canagania, jota pentujen perheetkin sitten saavat mukaansa pienen säkin, jotta pääsevät alkuun. Pentupaketista kun kerran puhutaan, niin pakettiin tulee mukaan ruoan lisäksi leluja, kippo, herkkuja, panta ja hihna, muutama lahjakortti, viltti (jossa mukavat pissin ja kakan tuoksut;) ), luita ja ohjekirjoja nyt ainakin. Katsotaan mitä keksitään :)

 

Olen hurmioitunut. En muistanut edes kuinka upeata on näitä pentusia kasvattaa. En muistanutkaan, kuinka suurta iloa pentujen kasvattaminen tuottaa. On mahtavaa seurata tätä huiketa kehitystä, mitä tapahtuu joka päivä; pentujen askel kevenee ja vahvistuu, ne alkavat ruokailla ja itsenäistyä, ne alkavat leikkiä, murista sekä painia. Ja ehkä parasta, jos jostain on valittava, on se, kuinka ne hakevat kontaktia ihmiseen <3 Se on sydämen pohjasta ottava tunne, kun nuo nätit pienet pallerot tulevat könyämään syliin, nuolevat, kokeilevat hampaitaan ja tekevät leikkihyökkäyksiä :) Olen rakastunut. Aika huikeata :)

 

En halua edes miettiä vielä sitä hetkeä, että joudun näistä joskus luopumaan. Se on se kamalin osuus tästä. Mutta olen onnellinen tietäessäni, että ne päääsevät rakastaviin koteihin <3 Mutta ei mietitä tätä ainutta negatiivista puolta vielä, vaan nautitaan tästä hetkestä. Eilen täällä vierailikin toinen perhe ja viikon päästä pääsee toisen tytön perhe kyläilemään.... nyt kyllä pitää kuvailla paljon videoita, että perheet näkevät paljon pentujen kehitystä ja touhua. Olispas muuten hyvä sellainen livekuva pentujen elämästä.. Tai no  teoriassa kyllä varmaan,  mutta käytännössä kyllä ei :D Tämän hulabaloon pyörittämistä ei kyllä kannata kuvata :D Pysytään siis videoissa vain :)

 

Mutta nyt menen antamaan noilla ihanuuksille iltapalajauhelihaa ja leikittämään niitä :) Pusipusihalihali-iltarutiinit alkakoot :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS