Pentublogi kevät 2016

3 ja puoli viikkoa

"Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää.."

 

Miten se tuntuukin siltä, että mitä enemmän vuosia tulee, sitä nopeammin aika vilisee. Omat lapset kasvaa silmissä ja tuntuu, että vastahan minä ne ensimmäistä kertaa näin synnytyssalissa... Sama on näiden pentujen kohdalla. Varsinkin niiden kohdalla. Näiden koiranpentujen kehitys on ihan huimaa, kun ajattelee, että ne syntyvät kuuroina ja sokeina pieninä hamsterinpoikasina..

 

Ja mitä tekevät nämä pienet 3 ja puoliviikkoiset tyttäret nyt? Enää ei olla sokeita vaan maailmaa katsomaan niin ihanilla ja hellyyttävillä ruskeasilmillä. Nyt maailma on täynnä uusia ääniä, joita kohti mennään tai suuren kolahduksen sattuessa vähän katsotaan, mikä siellä pentulaatikon ulkopuolella kolisee. Nyt ei vain maata pehmeällä petillä, nukuta ja syödä vaan nyt jo leikitään kaverin korvilla, kävellään hapuilevin askelin neljällä vähän huteralla jalalla vielä. Nyt yritetään kurkkia laatikonreunojen yli. Enää ei ole pentulaatikko hiljainen vaan sen täyttää (välillä) haastava murina siskolle/äitille/tätille/mummolle ja kimeä haukunta leikin tiimellyksessä. Täällä elämä siis alkaa pikku hiljaa muuttua Huvikummuksi. Välillä ehkäpä siellä vierailee Vaahteramäen Eemeli jekkuineen ja ilkitöineen. Kaikki nämä perheen lapsoset tuovat elämää, ääniä ja liikettä tänne Vaajakoskelle. 

 

Tekemistä riittää; on madotusta, pentupakettien väsäämistä, nimien mietintää (rekisteröintikin pitäisi tehdä, kunhan nimet saa lopullisen muotonsa), kynsien leikkaamista, ainaista pissapyykkien pesemistä, pentutilan pesemistä  pentujen ja aikuisten koirien leikittämistä. Hulinaa, vilinää, toimintaa ja ei yhtään tylsää hetkeä :D 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS