Pentublogi kevät 2016

Tilda äitinä

Jokainen koira on erilainen äiti. Onhan jokainen ihmisäitikin erilainen. On mielenkiintoista seurata Tildan kasvua äitiyteen. Millainen hän sitten on?

T= turva pennuille: Nyt eilen ja tänään on meidän Esteri ja Annikki päässeet ilman murinoita katsomaan pentuja. Ennemmin ei Ole ollut asiaa.. Annikin ja varsinkin Esterin edessä on ollut mörkö-Tilda, joka häätää koirat huoneesta pelkällä katseellaan :)  Emme nytkään päästä koiria häiritsemään Tildaa ja pentuja.. Suotta stressata emää, kun ei ole pakko. Annettakoon hänelle rauha hoitaa pentujaan :) Kunhan pennut rupeavat liikkumaan, luulen, että Tildakin suopeammin päästää Esterin ja Annikin pentujen kanssa touhuamaan (nyt vain saavat kurkata pentulaatikon reunalta). 

I= imettäjä: Tildalla riittää maitoa. Ihan hurjasti. Ja sen huomaa pulleista pennuista:) Nyt Tilda jo imettää välillä istualtaan :) 

L=Lempeä: Tilda rakastaa, hoitaa, pesee, suojelee. Hän on mitä parhain äiti. Nyt olemme uskaltaneet jättää hänet keskenäänkin pentujen kanssa niin, että olemme olleet ulkona ja käyneet pois kotoa.... Silti on kiire aina tarkastamaan, että pennut ei ole litistyneet :D Olemmeko kenties ylihuolehtivaisia? :) Puutumme muuten mahdollisimman vähän Nyt pentujen hoitoon, mutta sivusilmällä tarkkailemme tilannetta :) Matti edelleen nukkuu pentulaatikon vieressä :)

D=Dirlandaa. Tildan höpsöys on palannut :) Ulkona riehuminen, Esterin ja Annikin kanssa painit sekä aina yhtä suurella innolla lenkille lähteminen ovat tulleet takaisin:) I-H-A-N-A-A!!!<3

A= Ahne!! :D Jos laittaa vain yhden ruokakipon, Tilda syö ja muut haaveilee vieressä. Kun on monta, Tilda juoksee kaikilla kipoilla :D Ruokaa on tarjolla enemmän kuin jaksavat syödä, mutta silti pitää ahnehtia.. Tilda vetää kanankaulojakin vaikka puoli kiloa kerralla!!! Mutta kyllähän tuore äiti ruokaa tarvitseekin, joten suotakoon väliaikainen ahneus ;) 

Tilda on upea äiti<3

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS