Pentublogi kevät 2016

Viikko jo mennyt :)

Kuinka tämä aika menee niin nopeasti? Pennut täyttävät tänään viikon. VIIKON JO! Ja kuinka viikon aikana nämä pennut ovatkaan kasvaneet.. Toinen tytöistä painoi syntyessään 215g, nyt hän painaa 450g. Toinen tytöistä painoi 225g syntyessään ja nyt hän alkaa kolistella 500g rajaa.. ehkä 2g on siihen välietappiin matkaa :D Eli voitte kuvitella, että nämä pennut oikeasti kasvavat silmissä. Ja nämä pallerot myös saavat nauramaan pyöriessään ja vyöryessään pitkin pentulaatikkoa. Toinen pentu on niin pullea, että kellahtaessaan selälleen on kova työ päästä takaisin mahalleen.. ja joskus ei pääsekään ilman mamman apua :D 

 

Matti on nukkunut edelleen Tildan ja pentujen kanssa kodinhoitohuoneen lattialla :D Raukkaparka vuoroin valvoo ja nukkuu kovalla lattialla ohuen sijauspatjan päällä! Mutta mitäpä sitä ei tekisi näiden vuoksi.. silmäpussit ja kolottavat jäsenet toimivat merkkinä välittämisestä ja huolenpidosta. Vaikka kasvattajanimi on minun ja teen jalostusvalinnat sun muut, Matti hoitaa ja pyörittää täydellisenä apuna tätä kasvatustyötä täällä kotona. Yhdessä tätä tehdään ja niinhän se pitääkin mennä :)

 

Mutta nyt odotellaan pentujen silmien avautumista :) Nämä pienet jo mönkivät jo pentulaatikossa... Pian pitää alkaa korottamaan laatikon reunoja, muutenhan nämä pallerot löytyvät kohta mönkimästä (en usko että vähään aikaan noilla mahoilla taapertamasta :D) aivan vääristä paikoista! Tai ehkä se veri vetäisi saunomaan? Nämä meidän perheen bossut kun rakastavat saunoa! Seurakoira sanan täydessä merkityksessä; mukana vessassa, saunassa, nukkumassa, sohvalla. Siihen kannattaa varautua, kun omaa bossuaan odottaa tai sellaisesta haaveilee :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS