Pentublogi kevät 2016

3.päivä

Voi pallomasut, paksukaiset, löllykät, pallerot, söpöläiset! Kyllä kuulkaa voi sanoa, että maitoa tulee ja maitoa riittää :D Sen verran vyöryvät, kierivät ja pyörivät Tildan tytöt pentulaatikon pohjalla! Eihän täällä voi kuin nauraa, kun ne ovat niin pulleita, että kun Tilda liikahtaa, pennut pyörivät vatsansa ympäri monta Kertaa :D No mutta, hyvä ruoka, parempi mieli, joten sallittakoon pieni vyötärölihavuus. 

 

Olen ehkä kateellinen Tildalle. Enkä niin vähäänkään. On aika epäreilua, että Tilda sai synnytyksen jälkeen ampiaisvyötärönsä heti takaisin..  Missä on minun kadonnut vyötäröni? Ei sitä vain ole näkynyt oman kaksi viikkoa sitten tapahtuneen synnytyksen jälkeen.. Kadoksissa on!!

 

Kuten kuvasta huomaa, Tilda ottaa äitiyden rennosti. Imettää voi vaikka istualtaan, kun osaa olla ja rentoutua. Ja kyllä tyttösetkin rennosti ottaa.. Syövät ja nukkuvat. Yöllä toinen pallomaha oli yrittänyt kovasti liikkua, mitä nyt masu otti sekä vasemmalta että oikealta vastaan :D Oi elämää, joskus saatan olla kade myös vauvoille ja näille pennuille: syövät, nukkuvat ja muut vain hoivaa ja hoitaa...Matti Nykäsen sanoin: Elämä on laiffii ;) 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Sanna K | Vastaa 04.04.2016 20.17

Voi pulleroiset <3

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS