Pentublogi kevät 2016

3.päivä

Voi pallomasut, paksukaiset, löllykät, pallerot, söpöläiset! Kyllä kuulkaa voi sanoa, että maitoa tulee ja maitoa riittää :D Sen verran vyöryvät, kierivät ja pyörivät Tildan tytöt pentulaatikon pohjalla! Eihän täällä voi kuin nauraa, kun ne ovat niin pulleita, että kun Tilda liikahtaa, pennut pyörivät vatsansa ympäri monta Kertaa :D No mutta, hyvä ruoka, parempi mieli, joten sallittakoon pieni vyötärölihavuus. 

 

Olen ehkä kateellinen Tildalle. Enkä niin vähäänkään. On aika epäreilua, että Tilda sai synnytyksen jälkeen ampiaisvyötärönsä heti takaisin..  Missä on minun kadonnut vyötäröni? Ei sitä vain ole näkynyt oman kaksi viikkoa sitten tapahtuneen synnytyksen jälkeen.. Kadoksissa on!!

 

Kuten kuvasta huomaa, Tilda ottaa äitiyden rennosti. Imettää voi vaikka istualtaan, kun osaa olla ja rentoutua. Ja kyllä tyttösetkin rennosti ottaa.. Syövät ja nukkuvat. Yöllä toinen pallomaha oli yrittänyt kovasti liikkua, mitä nyt masu otti sekä vasemmalta että oikealta vastaan :D Oi elämää, joskus saatan olla kade myös vauvoille ja näille pennuille: syövät, nukkuvat ja muut vain hoivaa ja hoitaa...Matti Nykäsen sanoin: Elämä on laiffii ;) 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Sanna K | Vastaa 04.04.2016 20.17

Voi pulleroiset <3

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS