"Tilda"

Sijoitustyttömme Tilda

Silmät ok ja polvet 0/0. Selän magneettikuvaus: puhdas (vapaa syringomyeliasta).

Tilda (tuttavallisemmin Tilli) on valloittava persoona, joka tuo hymyn huulille huononakin päivänä ja saa meidät kaikki hihittelemään hänen mitä hölmöimmille tempauksilleen.
Tilda asustelee bostoonialais -tytön, Tashan, kanssa ja onkin ihan täysin "pikkusisko" kymmenvuotiaalle vanhukselle. Kaikessa on pienempi katsonut vanhempaa ylöspäin ja ottanut mallia miten käyttäydytään niinkuin koirien kuuluukin.

Tämän koiran joka painokiloa kohden on vähintäänkin kaksinkertainen määrä energiaa ja Tilda kyllä näyttää tylsistymisensä hyvin selkeästi muun muassa ääntelemällä haukkuen, vikisten, maukuen ja mouruen niin kauan, että hän saa huomiota tai vaihtoehtoisesti jotain aivotyöskentelyä. Palloa tämä tyttö noutaisi vaikka maailman ääristä saakka ja tuo pallon kerta toisensa jälkeen heittäjälle. (Vielä kertaakaan koira ei ole ollut ensimmäinen joka väsyy.) Mutta voi mikä ilo ja riemu siitä syntyykään kun tennispallo otetaan esille, sen voimalla jaksaa väsyneempikin ihmispalvelija heitellä palloa pikkuiselle. Myös kepit ovat Tildan mielestä jippii ja hurraa! Jos palloa ei ole matkassa niin kepit ajavat saman asian. Niiden perässä Tilda saattaa jopa riemastua uimaankin. Keppien toivossa hän myös puutarhuroi pihalla pensasaitaa ja ylpeänä ravaa ympäri pihaa esitellen pitkiä tikun pätkiään.

Tilli heräsi ennen joka aamu jo tosi aikasin (palvelusväen mielestä siis, Tildasta ihan normaali aika nousta ylös kello kuusi vinguttamaan leluja, haukkua ja keskustella muuten vain ihme äänillä mahdollisimman kovaa). Mutta kun palvelusväki ymmärsi, miten Tilda tykkää nukkua, venyi yöunet pidemmiksi ja aamut ovat nykyään kaikille mukavia. Tilda nukkuu hyvin, jos saa olla kokonaan (nenänpääkään ei saa näkyä) jonkun peitteen esim viltin tai pyyhkeen alla. Aamuyöstä Tilda saattaa herättää peittelemään uudelleen jos ei itse pääse viltin alle. Aamulla hän tulee (siis ihan itse kiipeää) aamunkahvin ajaksi syliin "heräilemään" ja keksimään päivän kepposia. Välillä saattaa myös unet jatkua sylissä.

Muutenkin Tilda on ilmeikäs koissu ja näyttää kyllä tunteitaan selkeästi. Kun ollaan iloisia niin pylly heiluu puolelta toiselle ja pusuja satelee, ja kun kiukuttaa niin her royal highness kyllä tuhahtelee siihen malliin että tyhmempikin huomaa että nyt on jokin hullusti. Jos nahkasiskot istuskelee pöydän ääressä, eikä ota Tildaa syliin katsomaan mistä on kysymys, vuoroon astuu koiranpentu -ilme, jota Tilda on ihan omatoimisesti harjoitellut. (Jos pelkkä katse ei riitä, on pakko vähän vikistä säälittävästi.
Hän on kaikinpuolin mitä mainioin otus.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS