"Annikki"

Meidän perheen Annikki

Silmät ok, polvet 1/1. Magneettikuvaus:ei chiaraa, ei syringomyeliaa, välikorvat ok.

Annikki (Mayan Diamond's Gorgeous Giza) on Esterin ainoasta pentueesta. Tämä rohkea, iloinen ja vauhdikas neiti on syntynyt 28.5.2014. Annikilla on hieno pieni kuono ja hyvät avarat sieraimet. Annikki ei kuorsaa eikö rohise. Vaikuttaa kaikin puolin terveeltä tytöltä.  

              

Luonteeltaan Annikki on iloinen, kuitenkin vähän rauhallisempi ihmisten kohtaamisessa kuin Esteri. Kun Esteri syöksyy saman tien pussaamaan, Annikki menee rauhassa ja ottaa rapsutuksia ilolla vastaan tekemättä kovin paljoa yllätyspusuhyökkäyksiä. Annikki myös on sylikoira, Esteri viihtyy enemmän vieressä :) Mutta Annikki tosiaan mönkii (salaa jos ei muuten pääse) rinnan päälle ottamaan rapsutuksia vastaan. Tämä vauhtiveikari juoksee nopeasti kuin salama ja ryöstää kaikki äitinsä lelut, jos hän niin sallii. Tosin Annikki ei ole yhtään pallohullu vaan ennemminkin tykkää kaivaa koloja ja tutkia kaikki mahdolliset luolat :) Hän kyllä osallistuu jahtaamisleikkeihin, mutta ei itse niitä aloita ja joskus ne luolat sekä multakasat voittavat kesken ajojahdin.

      

Toisista koirista Annikki tykkää, mutta seurailee ensin, millainen kaveri on vastassa. Jos liian iso ja liian kovalla vauhdilla tulee koira ns.päälle, Annikki ääntelee kuin pikku porsas :D Mitä vielä, kun niin pelottaa jyrääminen! Mutta kun Annikki pääsee tutuiksi sopivan kaverin kanssa, siitä se riemu repeää. Annikki kaahaa tuhatta ja sataa.. On oikea riiviö! Ja Annikki vaanii kuin kissat.. Neiti saattaa olla kauankin vaanimisasennossa, josta syöksyy kohteensa "kimppuun":) Annikki on myös luonteeltaan  älyttömän pehmeä, ainakin vielä, ns.perheen lammas. Nautin tästä piirteestä erityisen paljon. 

                   

Annikin näyttelyura on myös allkanut hienosti. Takana on 4 näyttelyä ja saaliina 3xsa sekä serti (Rop). Aika huikeata :) 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS