Kasvattajana

Minä kasvattajana

Kennelini sijaitsee Jyväskylässä, Vaajakoskella. Olen tänä vuonna 30-vuotta täyttävä luokanopettaja, jonka juuret ovat Pyhäjärveltä. Olen pikkukylän tyttöjä ja maanviljelijä perheestä. Elämässäni on siis ymmärrettävästi ollut aina eläimiä :) Pihoilla on juossut koiria, kanoja, villisikoja, lehmiä, Skotlannin ylämaannautaa, hevosia, kissoja, kalkkunoita ja vaikka sun mitä. Koirat ja hevoset ovat olleen niitä minun juttujani. Nykyään oikeastaan koirat, hevosia aina silloin tällöin.

 

Koiran omistajana minun elämäni pyörii koirien ehdoilla. Tai koiran tällä hetkellä. Reissut, menemiset ja tulemiset tehdään sen mukaan, että tuolla prinsessallani olisi kaikki sen ajan hyvin. Hän on ykkönen ja perässä tulee kaikki muut :)

 

Harrastuksiini kuuluu liikunta. Mitään tiettyä en harrasta, mutta teen fiilispohjalta mitä haluan. Aikoinaan kisasin hiihdossa, yleisurheilussa ja ratsastuksessa, mutta tätä nykyä jätän kilpailut muille... ei tappiota ole silmiin katsomista. Lisäksi olisin liian laiska enää treenaamaan niin intensiivisesti. Esterin kanssa harrastelemme ulkoilua, agilityä silloin tällöin harvakseltaan ja toistemme seurasta nauttimista. Ensi vuonna Esterillä onkin aikaa kanssani viettää, koska jään mammalomailemaan kesäkuun 9.päivä. Joten perheeseen tulee uusia tulokkaita; Esterin tyttö Annikki sekä minun tuleva pikku ihminen. 

 

Bostonit ovat olleet elämässäni nyt kohta 3 vuotta. Nämä ihmisiä rakastavat, välillä vallattomat tuhnuttajat ovat sydämeni valittuna :) Bostoninterrieri ei rotuna sovi tiukkiksille tai sellaisille ihmisille, jotka eivät koiran suukottelusta tykkää. Energiapakkaukset voivat keskellä yötä tulla suukottamaan ja osoittamaan, että on onnellinen ollessaan juuri meidän kanssamme. Tosikot ei sitä ehkä ymmärrä :) En vaihtaisi mistään hinnasta enää toiseen rotuun ja olenkin vannoutunut bostonifani. Toivottavasti saan nauttia näiden tehopakkausten seurasta loppuelämäni ajan :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS