Pentublogi 2014

Pesäkö tyhjä??

Pennut syntyivät, kasvoivat ja kehittyivät luovutusikäisiksi nappuloiksi. Siinähän se kesä hurahti helteineen. Pentujen luovutuksesta ei selvitty kyyneleittä. Myös Esteri itki pentujen perään, kun pesä alkoi tyhjenemään... Ensin lähti pojat, sitten tytöt vähenivät... Viimeisenä Justiina pääsi uuteen kotiinsa. 

 

Vaikka oli haikeata luopua pennuista, niistä ihanista pikku riiviöistä, olemme onnellisia pentujen uusista ja rakastavista kodeista. Olemme onnellisia myös siitä, että kuulemme pennuista aika ajoin joko facebookista tai tekstiviestein. Kasvattajana olen oikein iloinen ja tyytyväinen, kun kuulen kasvattieni kuulumisia. Kuten olen ennemminkin kirjoittanut, haluan olla tukena uusille perheille parhaan osaamiseni mukaan. Yhdessä sitä voi tehdä enemmän hyvää jälkeä :) 

 

Minun työni kasvattajana on vain pieni osa koiran elämää. Se on vain pieni perusta sille, minkä työn uudet omistajat tekevät. Sisäsiisteys ja yhteiskuntakelpoisuus ei aina ole niin helppo päämäärä Saavuttaa. Täällä  sen huomaa taas Annikista,.. Minun pikku pallerosta. Aina ei silmä huomaa leikin loppumista, juomassa käymistä tai heräämistä.. Silloin pisut tai kakki löytyy lattialta. Huoh. Hommaa piisaa!! 

 

Pesä tyhjeni siis. Vai tyhjenikö? Kuten kuvasta huomaatte, Annikin ja Esterin uusi perheenjäsen on tämä suloinen pieni poika Vilho niletään,joka syntyi lopulta. Kauan sitä sai jännittää, mutta vihdoin se päivä koitti :) Täällä siis ei kasvateta ainoastaan uutta bostonia, vaan sen lisäksi myös olen vaihtanut Esterin kanssa paikkaa.. Täältä kirjoittelee siis aina avoin maitobaari! :) Tosin vain tuolle pienelle poitsulle ;)

 

Uuden bostonin kasvatus on siis alkanut seitsemässä perheessä. Jos Luoja suo ja kaikki me hyvin, kenneliämme siunataan uudella pentueella 2-3 vuoden päästä. Näyttelyt, tottelevaisuus ja koiran ehdoilla mennään siihen saakka :) Olkaa yhteydessä ja tutustukaa tähän upeaan ja ihanaan rotuun. Vastailen tässä lähipäivien aikana sähköpostiviesteihin: on nyt ollut kädet täynnä ja itsellä kova väsymys keskittyäkseni kirjoituspuuhiin :) Kiitos ja nautitaan :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS