Pentublogi 2014

Millainen minä olen?

7ihanaa palleroa työllistää, mutta tuottavat myös suunnatonta iloa. Kotiin tullessa tai pentujen herätessä ne juoksevat luokse korvat onnesta päätä myöten ja kaikki haluavat syliin :)

 

Olemme nyt käyneet tutustumassa naapureihin ja kaikki ovat rohkeasti kulkeneet uteliaat nenät edellä :) Eipä näytä kauheasti ketään jännittävän mikään ulkomaailmassa :)

 

Millaisia nämä naperot sitten ovat yksilöiltään? 

Vili (iso poika): Vili on energinen ja aina yhtä vauhdilla sekä ilolla luokse tuleva. Suukkoja satelee ja hakeutuu paljon ihmisten seuraan. Vetää rallia ja on mahdottoman utelias kaikkea kohtaan :) Seuraa ja haluaa osallistua elämään, kulkisi varmaan perässä minne vain... Viimeistään kutsuttaessa :)

 

Pikkupoika: Tämä toinen energiapakkaus lähtisi aina mukaan joka paikkaan. Rohkeasti kulkee pihalla ja uskaltaa mennä itsenäisesti paikasta toiseen. Vaikka on pienempi kuin veljensä, ei jää painissa kakkoseksi :) Seuraa ihmisten perässä ja pysyy myös veljensä tavoin hereillä muita kauemmin, kunnes kaatuu sikeään uneen. 

 

PIPSA: pieni, mutta pippurinen Pipsa hurmaa ja näyttää aina viattomalta. Välillä kiusaa ilkikurisesti kavereita, mutta tuntuu, että on hyväntahtoinen pentu. On aina ensimmäisenä ruokakupilla, mutta malttaa odottaa vuoroaan hoitojonossa :) Syliin hakeutuu, ei niin ahnaasti aina, mutta sohvalle kainaloon leikkimään on kiva päästä :) 

 

 

Justiina: on Justiina :) Hirvittävällä ilolla ja korvat luimussa tulee luokse. Osaa haukkua ja komentelee muita :) Hakee huomiota ja haluaa syliin suukottelemaan. Ukkosen iskiessä ja osan istuessa vain vähän nosti päätään ja päätti olla välittämättä jyrähdyksistä ja salamoista. Kovasti konyää ja tappelee sisarusten kanssa ja kuten kaikki muutkin, tulee luokse vaikka läpi harmaan kiven :) 

 

 

Agityttö: Agityttö elää kahta elämää. On hetket, jollon uni maittaa välittämättä siitä mitä ympärillä tapahtuu. Sitten kun herää, sitten mennään, hypitään, könytään, juostaan. Rauhallisempi suukottelija, joka nauttii kainalossa olosta ja masun rapsuttelusta. Malttaa odottaa vuoroaan ja istuu sekä tuijottelee tunmilla silmillään :)

 

 

Tilda: vauhdikas ja rakastava Tilda. Suukottelee, tulee luokse korvat onnesta soikeana ja antaa paljon suukkoja.. Rakastaisi myös hiusten repimistä ja pientä ilkeilyä ;)  Energiaa piisaa ja nauttii myös rapsuttelusta selällään (ihana masuhoito kelpaa aina). Tildasta tuleekin Annikin ja Esterin vakioleikkikaveri hänen jäädessä sijoitustytöksi Jyväskylään. Myös Justiina jää tänne, joten saas nähdä millainen riiviönelikko täältä löytyy ;)

 

Annikki eli kolmiotyttö: Annikkikin on iloinen ja rakastava. Suukottelu on kiihkeää ja energiaa olisi vaikka muille jakaa. Tytöistä vahvatahtoisin, joka näkyy niin syliinhakeutumisessa, leikkimisessä, ulos mentäessä seikkailemaan kuin varpaiden puremisessa :) Könyää äitinsä kanssa huiman paljon. rohkeasti seikkailee ja viipottaa menemään Omiakin teitään. Usein aina se yksi, joka on hereillä. Tosin jos väsy iskee, ei sen jälkeen tiedä tästä maasta tuon taivaallista :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS