Pentublogi 2014

"Katsoppas vaari tuota hauvaa..."

"...jos kerkiät..."

 

Kerroinkin ennemmin, että kolmiotyttö kävi reissuillaan yhtenä yönä. No, toissayönä minä nukuin sikeästi kuin tukki, väsyneenä edellisen yön valvomisesta. Aamulla olin onnellinen, että pennut nukkuivat koko yön niin sikeästi. JA vielä mitä :D Puoli 1 aikaan perheemme toinen ihmisyksilö oli herännyt Esterin herätykseen. Yleensä jos Esteri herättää hänet yöllä, silloin hän suukottelee täyttä päätä :) Nyt Esteri vain tamppasi sänkyä ja piti murina ääntä. Kun häneltä kysyi, mikä on, hän juoksi suoraan koiraportin eteen, jossa 2 pientä seisoi ja odotti :) Viisas-Esteri haki meitä apuun!! On se ihmeellistä, millä tavoin koirat luottavat ihmisen apuun ja siihen, että apu on heti saatavilla. 

 

Minä en tosiaan tästä tiennyt mitään yöllä. Pennut olivat vielä leikkineet ja riehuneet aikansa :) Aamulla kyllä huomasin, että jotain oli tapahtunut... Valkoinen matto kakassa, lattiat kakassa... olisihan se pitänyt ymmärtää ja hoksata, että eipä nuo valkoiset matot tule asiaan vielä ainakaan puoleen vuoteen :) Vahinkojakin tulee sattumaan, vaikka pentu oppisi suurinpiirtein sisäsiistiksi ja silloinkaan ei harmistusta saa näyttää, kun vahinko tulee väärään paikkaan. Kehuja vain hirveästi silloin, kun toimitukset osoittuvat osoittautuvat oikeaan osoitteeseen. Positiivisella vahvistuksella saadaan paras tulos. En ymmärrä sellaista toimintaa, että eläimen tehtyä vahinko sisälle, sen nenää työnnetään pissaan tai kakkaan!! Kun pennun ottaa, pitää ymmärtää se vastuu ja työ, mikä pennun kouluttamisesta on. Pelolla ja väkivallalla ei kasvateta tervepäisiä olioita. 

 

Tänään heräilimme puoli 7 ylös vähäksi aikaa. Pennuilla oli nälkä ja saivat aamupalaa. Puoli 9 pennut olivat sitä mieltä, että nyt on aika päästä reippailemaan. Ruokaa tarjolle, lakana maton suojaksi, sanomalehtiä pissi-ja kakkapaikaksi ja pennut pois pentulaatikosta :) Hienosti osa osasi jo tehdä pisut lehdelle, osalla osuu mihin sattuu :) Pesuainepullo ja wc-paperi vain valmiina siivoukseen :) 

 

Pennut juoksevat, ne repivät matonkulmaa, yrittävät jyrsiä kaikkea mahdollista.. Ne painivat keskenään ja ottavat hurjia sputteja. Ne tulevat luokse, kun kutsuu ja hakeutuvat vuorollaan syliin. Ne suukottavat ja ovat onnellisia pikkukoiria. Pienimmät pennuista tuntuvat olevan niitä rohkeimpia. Pikkupoikakin viilettää pitkin asuntoa, vaikka yksinään, ja rohkeasti kohtaa kaiken. Muut saattavat nukkua, kun tämä yksi haluaa olohuoneeseen leikkimään Esterin kanssa tai muuten vain kiertelemää. Voisin muistakin kirjoitella luonnehdintaa, niin kuulette, millaisia rakastetettavia riiviöitä teille on tulossa :) No ei riiviöitä, lapset on lapsia :) Energiapakkauksia :) Viikonloppuna Anneli-asia saa päätöksen ja kuulette muutkin, kuka kenellekin tulee :) 

 

Yritän tänään muistaa videoida noita taaperoita teillekin nähtäväksi, niin näette tämän hurjan kehityskaaren, joka on tapahtunut.. Tosin kamera saakin liikkua vauhdilla, jos yritän mukana pysyä. Nyt kun pennut saivat riehua sem melkein tunnin, ne nukkuvat onnellisena pedissään kaikkien lelujen ja luiden ympäröimänä :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS