Pentublogi 2014

Me kasvamme!!!

Lisäilin pentugalleriaan kuvia :) Pennuilla alkaa olla jo vauhtia riittämiin :) Toissayönä vihdoin nukahdin 1 aikaan... Esteri nukkui vieressäni. Jossain välissä klo 1-4 Esteri oli päättänyt päästä terassin ovesta ulos.. Ovi oli mennyt perässä kiinni.. 4 aikaan heräsin, kun Esteri hyppäsi ovea vasten. Raukka!!!! Hän oli niin onnellinen, että pääsi takaisin sisälle.. Ensin hirveät suukottelukohtaukset, jotka kohdistuivat minuun ja heti sen perään hoitamaan vauvoja. Esterihän ei enää oikeastaan imetä makuuasennosta, vaan pennuilla on pystybaari :) 

 

Esteri hoidettuaan äipän hommat simahti viereeni. Hetken oli hiljaista, kunnes pennut rupesivat liikehtimään ja vaatimaan lisää ruokaa sydäntäsärkevällä äänellä. Ei auttanut kuin nousta takaisin ylös ja sulatella jauhelihat pennuille... Hirveä mässytys, kun ahnaat suut nauttivat "yöpalasta". Ja vihdoin pennut nukahtivat masut täynnä... Tai niin kerkesin luulla!! Kolmiotyttö päätti, että pentulaatikon elämä on liian pientä ja kiipesi pois... Kakalle lampaantaljalle!! Ja siitä siis siivoushommiin :) Paljon lie oli kello, kun lopulta olisin päässyt nukkumaan... rehellisyyden nimissä on sanottava, että kaikki muut nukkuivat onnellisesti sikeitä unia ja minä olin virkeä kuin peipponen :) 

 

Pennut kasvavat. Ne kehittyvät. Niiden vauhti kiihtyy, pienet tassut harjoittelevat hyppyjä, rallilähtöjä.. Pennut taistelevat keskenään rajustikin, ne roikkuvat lahkeessa, suukottavat naamat märillä suukoillaan.. Nämä ihanat karkailevat pentulaatikosta, pissivät Ja kakkivat välillä mihin sattuu.. Pennut maistelevat jo luita, silppuavat paperia.. Ja nämä suloiset naperot saavat pahantuulisimmankin hyvälle tuulelle :) Jos siis on paha päivä, tervetuloa positiivistumaan :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS