Pentublogi 2014

Millainen on bostoninterrieri???
Yleisvaikutelma Batman pingviinipuvussa. Seuraajakoira isolla äSSällä. Kun hankit bostonin, sinun ei tarvitse enää olla yksin, saat kaverin jopa vessaan mukaan - niin halutessasi.
Käyttäytyminen / Luonne Kaikki bostonit ovat luonteeltaan prinsessoja/kuninkaita. Olitpa itse luonteeltasi miten jäyhä tahansa, oikea bostoni kietoo sinut huomaamattasi pikkurillinsä ympärille muutamassa päivässä. Kohta huomaat käyttäväsi enemmän rahaa lemmikkieläinkaupassa kuin ruokakaupassa asioidessasi.
Pää Suuri pään päällä molemmin puolin kaksi korvaa. Pään voi helposti tunkea pieniin koloihin.
Kirsu Sijoittunut keskelle naamaa. Havaittavissa nopeaa liikehdintää ja nuuskutusta. Usein kylmä ja kostea.
Leuat / hampaat / purenta Tuolla purukalustolla saa sukasta (ja muista leluista) vallan mahtavan otteen - ja irti ei päästetä helpolla. Tuhoaa vingun kuin vingun vartissa. Hampaita löytyy suusta aikamoinen liuta.
Kieli Iso ja vaaleanpunainen. Roikkuu usein suusta kuumalla säällä tai leikintiimellyksessä. Tärkeä naamanpesussa.
Huulet Kohtalaisen syvät ja paksut, eivät kuitenkaan riippuvat. Paitsi maatessa ylösalaisin, jolloin virnistys on irvikissankin hymyä komeampi.
Silmät Todella tummat. Jos on pohdittu jopa sitä, onko ne tehty tummasta suklaasta?
Korvat Johan näistä puhuttiin, eli pään molemmin puolin, isot ja kolmiomaiset. Korvat ovat hyvin liikkuvaiset ja erottavat hyvin esim. nakkipaketin rapisun. Silloin ollaan salamana paikalla, vaikka kesken sikeänkin unen.
Ihanneilme Sydämet sulattava, suurta nälkää osoittava. Käytössä eritoten kylässä tai vieraiden tullessa kahvipöydän alla.
Kaula Löytyy pään ja muun kropan välimaastosta. Bostoni pitää kaulaa pitkällä silloin kun leuan alta rapsuttaa, ah että tekee hyvää.
Häntä Joko kokonaan kadoksissa tai sitten pieni töpö. Hännän puuttuessa bostoini heiluttaa vimmatusti pyllyään tervehtiessään.
Eturaajat Vaikea huomata, koska viipottavat kovaa vauhtia. Kropan etupuolella.
Takaraajat Yhtä vauhdikkaat kun eturaajatkin. Löytyvä kropan takaosasta. Takaraajat ovat kätevät jos kutittaa. Lepoasennossa usein sojottavat suoraan taaksepäin. Monesti hyppyharjoitusten ansiosta hyvin lihaksikkaat.
Käpälät Raajojen alaosassa... käpälistä voi erottaa mm. varpaat ja kynnet. Kynsienleikkuuseen on hyvä totutella jo pienestä pitäen.
Liikkeet Bostoninterrieri liikkuu varmoin askelin ja suoraan. Toisinaan myös mutkitellen. Raajat liikkuvat yhdensuuntaisesti ja rytmikkäästi suoraan eteenpäin ilmentäen rodun tyylikkyyttä ja voimaa (eli turha yrittää saada juosten kiinni).
Karva Sileä ja kiiltävä. Karvanlähtöaikaan mustat karvat tarttuvat valkoisiin vaatteisiin ja valkoiset tummiin.
Virheet Täydellinen koira omistajien mielestä... joskus tuomarit voivat olla eri mieltä...

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS