Pentublogi 2014

Hulinaa, vilinää..

Kiirusta on pitänyt. Minä vanhenin vuodella ja uudet ihanat perheet ovat melkein kaikki jo käyneet vierailuilla :) On ihana huomata, että lapsoset ovat saamassa rakastavat perheet. Minulle alkaa tosin jo tulla luopumisen tuskaa... Miten minä kestän pesän tyhjenemisen!??? Järjestelen kyllä sitten pentutapaamisia.. Ainakin kerran vuodessa, jossa näkisimme toisiamme :) Sinne tosin ovat tervetulleita kaikki rodun edustajat :)

 

Pennut ovat jo yli 4 viikkoisia.. Mihin tämä aika sujahtaa? Juurihan pennut syntyivät ja valvoimme yöt pentulaatikon vieressä. Ja on aika mieletöntä, että millä tahdilla pennut kehittyvät. Tänään pennut repivät sielunsa kyllyydestä pentulaatikkoon saapunutta vilttiä... Kyllä muuten alkaa jo varpaat, paidanhelmat, lahkeet ja muut osat olla hyviä hampaan iskemiskohtia. Ostin pennuille jo luita, että saavat jyrsiä niitä vaihtoehtoisesti :) Myös kanankaulat tuntuivat kiinnostavan pentuja jo... Hamuilivat niitä siihen malliin Esterin lautaselta :)

 

 

Meno alkaa muuttua siis villiksi. Vaikka nyt jo murehdin ja olen haikein mielin, luulempa pentujen ollessa luovutusiässä olevani onnellinen pentujen vähetessä... Ja sekin kyllä helpottaa, kun rakkaat naperot tulevat saamaan ansaitsemaansa huomiota uusissa kodeissaan. Tämä rotu ei ole rotu, joka vain pyörii jaloissa.. Tämän rodun edustajat ovat perheenjäseniä, joille sinun sylisi ja lämpösi ovat kaikki kaikessa. Nämä energiset pallerot tarvitsevat liikuntaa, ne tarvitsevat älyllistä tekemistä, ne tarvitsevat vaatteita. Nämä eivät tarvitse kylmää kohtelua, huomiotta jättämistä tai koristekoirana oloa. Varaudu suukkoihin, varaudu energiaan, varaudu uskomattomaan pomppuvoimaan ja suureen egoon :) Bostonin pyyntö: rakasta minua, anna minulle huomiota, älä jätä minus yksin liian pitkäksi aikaa vaan ota minut mukaasi. Älä tukahduta minua ja yritä tehdä minusta erilaista koiraa kuin minä olen. Minä nautin elämästä ja minä nautin siitä sinun kanssa si sekä näytän sen suurin tuntein. Olethan huumorintajuinen kanssani?? :)

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS