Pentublogi 2014

Hampaat ja hulinat :)

Pieni suu nappasi kiinni varpaasta.. AUTS! Sieltä löytyi hammas!! :D Muutamalla pennulla on siis jo HAMPAITA! :D Nyt onkin hyvä heidän tapella hampaattomia vastaan.. ja pentulaatikossa muuten könöstetään; äänekkäästi ja vauhdikkaammin kuin ennen. Jopa Esteri leikkii/leikittelee pentuja :) Muutama pentu on tempperamenttisempi kuin toinen ja he jaksavatkin olla hereillä kauemmin sekä leikkiä enemmän! Monet naurut on saanut sillä, kun katsoo pentujen leikkihyppyharjoituksia :) Se on uskomatonta, kuinka nopeasti nuo pennut kehittyvät!! Joka päivä tuntuu, että kehityksessä mennään huimin harppauksin eteenpäin. 

 

Pennut ovat hurmanneet katsojansa. Ne tuntuvat rakastavan ihmisiä: syliin, syliin, lipsis, wuh ja taas syliin. Pennut suukottavat, yrittävät kiivetä syliin, tulevat luokse pentulaatikkoon mentäessä.. Enää pennut eivät ole vain mönkiviä pikkuolioita, vaan nyt ne ovat jo "suuria" loikkia tekeviä pikkukoiria Sydän

 

Kuka on Annikki? Kuka menee mihinkin perheeseen? Muutan mieltäni joka päivä monta kertaa.. Miten päätöksen tekeminen voikin olla niin vaikeaa :D Tosin olin tietoinen, että en varmaan päätöstä saisi tehtyäkään ennen 6 viikon ikää... 6 viikon ikäisenä näen jo paremmin, millainen kukin on. Tosin tänään mieheni sanoi: " Mieti nyt jos sun vanhempas olis valinneet sut vaan ulkonäön perusteella...??!!" Hänen käy sääliksi niitä muita, jotka eivät pääsekään Esterin kaveriksi. Mutta eipä se ole pelkästään ulkonäkö vaan se on ulkonäön ja luonteen yhdistelmä.. Kaikki lapset tosin ovat silmissäni yhtä kauniita ja luonteeltaan yhtä suloisia+ihania. Ehkäpä jätänkin tänne kaikki?!!! :D Ehkäpä :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Virve | Vastaa 24.06.2014 00.03

Älä ihan kaikkia jätä Esterin kaveriksi, täällä niiiin kovasti jo odotetaan uutta perheenjäsentä😉

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS