Pentublogi 2014

NAMIIIIIII, jauhelihaa!!!

Juhannus on kohta ohi ja rauhallisesti sitä ollaan kotona vietelty. Pennut kävivät eilen ensimmäistä kertaa pikaisesti ulkona terassilla, mutta ei siellä muutamaa minuuttia kauempaa oltu.. KYLMÄ! Tänään aurinko tuli esiin pitkästä aikaa ja lämpöä riittää enemmän.. myllätyn takapihan mullilla oli hyvä suorittaa ensimmäistä kunnon ulkoilua :) Olipas se jännittävää. Vähän vikistiin ja siristeltiin silmiä auringossa, mutta hienosti sujui :) Pisuileita ei kukaan kuitenkaan jännitykseltään saanut ulos tehtyä.. Maanantaina pihaan saadaan mullat sekä rullattava valmis nurmi.. istuttamalla nurmi kasvaisi niin hitaasti, että pennut joutuisivat mönkimään mullassa koko pentuaikansa, joten ei auta kuin valmis nurmi hakea ja istutella paikoilleen :) Ja toisaalta se miellyttää enemmän saada heti piha valmiiksi :)

 

Pennut ovat tänään kolme viikkoa ja 3 päivää.. ja sen kunniaksi pennut saivat ensimmäiset naudan jauhelihamöllykkänsä :) Itse mielessäni pohdin, että saapas nähdä kelpaako... mutta ei kuulunut muuta kuin mumskis ja maiskis ja jauhelihat olivat menneet parempiin suihin :) Yrittivät jopa toisiltaan hakea lihoja omiin suihinsa.. Ahmatit :) Siitä olikin hyvä mamman maitobaarille suunnata ja tyytyväisenä nukkua monta tuntia putkeen. Huomenna pennut saavat sitten jauhelihaa 2 kertaa päivän aikana... mumsmums.

 

Elämä on suunnattomasti helpottunut, kun ei tarvitse enää pelätä pentujen litistymistä ja kun pennut syövät nyt harvemmin.. enemmän toki syövät, ainakin ulkomuodosta päätellen. Sanoisinko, että melkoisia pallukoita koko sakki! Myös Esteri on lisännyt ruoka- ja juomamääräänsä.. raasun tisut roikkuu kohta maassa :) Yritän kovasti lohduttaa Esteriä, että samassa jamassa kohta ollaan! Hyvää juhannuksen loppua kaikille!!!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS