Pentublogi 2014

Walk, baby WALK :)

"Jihaaaaaaa, miten paljon vikkelämpää pääsenkään, kun nostan masua maasta ja yritän kävellä!! Whaaaat, melkein yllän mamman baariin!!" Näitä voisi meidän pentuset huudella nyt.. parissa päivässä on tapahtunut huimaa kehitystä ja osa pennuista jos tapailee tassuillaan kävelyä :) Välillä mennään mukkelis makkelis, mutta leikkiajat tuntuvat pitenevät päivien edetessä :) Sieltä jo kuuluu haukahduksia, leikkimurinan alkua ja pennut alkavat könöstää keskenään. Tässäkin huomaa yksilöeroja; osa on enemmän leikkisiä ja virtavampia kuin toiset. Mahtava sakki :)

 

Äsken vähän kuvailin pentuja.. siirtelin lapsukaiset viltille olohuoneen lattialle ja yritin parhaani mukaan pyytää asettumaan kauniisti ja kuvauksellisti... No, saa nähdä millaisia otoksia tuli näistä pikkuisista vilpertäjistä.. pentugalleriaa kannattaa siis käydä kurkkaamassa :) Viltti on ainakin pisuissa ja kakoissa, mutta mitäpä sitä ei antaisi noille söpöläisille!

 

Pikkupennun tuoksu on jotain huumaavaa! Tämänkin ymmärtää vain koiraihmiset.. kuka voi rakastaa sen pissin ja pennun muiden aromien tuoksua! Voisin nuuskutella noita pikkuisia päivät pitkät. Ja sitä kyllä taidan tehdäkin :) Välillä joku pentu on tyytymätön pentulaatikkoelämäänsä ja nappasen tuohon rinnalleni ne silitettäviksi. Siihen ne rauhoittuvat ja lopulta nukahtavatSydän Korvatkin alkavat kohta kuulemaan ja nämä pennut taitavat tottua lässytykseen :) Minulla on oma ääneni puhuessa pienille.. äänestä kyllä kuulee, kuinka kaikki pienet maailman oliot saavat minut hellyyntymään :) 

 

Saas nähdä, milloin kaikki pennut juosta temmeltävät tiloissaan.. Pitänee pyytää anteeksi pennuilta, kun epäilin heidän kykyään kävellä noiden masujen kanssa! Hyvin näkyy kantautuvan mukana ja toisaalta jos kellistyy, pyörähtää sopivasti kokonaan ympäri!

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS