Pentublogi 2014

9.6. ja mammaloma

Esteri on mammalomaillut jo pidempään ja minä aloitin sen virallisesti tänään :) Naiset hehkeimmillään?? Ehkäpä ei, mutta pärjätään :)

 

Katselin tänään pikkuisten kynsiä ja alkaisi kohta olla aika leikata. Pitänee katsoa sopiva hetki, kun masut ovat täynnä ja pennuilla rauhallinen olotila. Sitten vain 49 kynttä leikkaamaan! Nuo naskalikynnet kohta tekevät tuhojaan Esterin syöttöpulloille. Helppoa ei ole olla mammakaan! 

 

Pennuilla alkaa olla enemmän liikkuvanpaa elämää. Äsken ennen tämän kirjoittamista, pari pentua veti melkoista maharallia. Mielestäni se oli jo jonkin sortin leikinalkua :) Siinä möngittiin toisen päällä ja minun käden päällä ja hapuiltiin jalkojen varassa.. En kyllä tiedä, missä vaiheessa noilla tynnyrimasuilla noustaan tassujen varaan!! Juottoautomaatti on selvästi tehnyt tehtävänsä. Hyvä Esteri!! 

 

Elämä pentujen kanssa alkaa muutenkin helpottamaan. Enää ei tarvitse NIIN paljon pelätä, että ne litistyvät Esterin alle. Tiedetään, olen ehkä ylihuolehtivainen näine yövalvomisineni, mutta minkäs sille voi. Niin on rakkaita kaikki nuo pienokaiset, että tekeehän niiden puolesta mitä vain... vaikka valvoo 2 viikkoa yötä päivää vuorovahdissa :)

 

Vipinä ja vilske siis lisääntyy.. Ai niin, lapsosten korvat alkavat muuttua pentukorviksi.. eivät enää viistä niin päätä myöten pystyssä vaan alkavat näyttää pikkukoiran korvilta :) Söpöä Rakkaus Siitä lienee syytä laittaa kuvia, kunhan heräilevät päiväuniltaan :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS