Pentublogi 2014

Kaikkien silmät sirrillään :)

Sanotaan, että naiset ensin vaikka heikoille jäille. No, poikkeuksellisesti nyt pikkuinen poika johti porukkaa ja kaikkien seitsemän tuhisijan silmät ovat poitsun jälkeen auenneet! Eikä siinä kaikki, välillä pentulaatikosta kuuluu unisia haukahduksia Sydän  Nuo pallerot, oikeasti PALLEROT, ovat vastustamattomia ja kirjailija Bern Williamsin sanoin: "Ei ole parempaa psykiatria kuin pentu, joa nuolee kasvojasi." Olen tästä täysin samaa mieltä :)

 

Lapsukaisten nimet ovat olleet ajatuksissa jo syntymästä asti. Olen käännellyt ja väännellyt nimiä. Sen verran voin nimistä jo vihjasta ennen niiden lopullista muotoon asettumista, että koska tämä seitsikko on mielestäni ihmeellinen seitsikko ja jää Esterin ainoaksi, vääntäytyy pentueen nimet jollain tapaa maailman seitsemästä ihmeestä. Se, tuleeko nimet alkuperäisistä 7 ihmeestä vai onko mukana uudempia tulokkaita selvinnee tässä piakkoin... viimeistään viikon sisällä :) Meidän perheen pienet ihmeet ovat maailman ainutlaatuisimpia ja he vielä valloittavat monet sydämet!

 

Lisäilen tänään pentugalleriaan taas päivitettyjä kuvia. Jostain syystä kameran muistikortti täyttyy huimaa vauhtia, mutta tapahtuuhan tuota kehitystäkin joka päivä. "Wuh", kuului taas vierestäni. Siinä ehkä päivän sanoma :) "Wuh" ja huomiseen!

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS