Pentublogi 2014

1.syntymäpäivä

Viikko pienten elämää jo takana ja melkein kaikilla paino tuplaantunut. Melkoisia pallomahoja nuo bostonit vauvoina :) Sen lisäksi vielä möngintävauhti kiihtyy! Ja kun nuo pennut kasvavat päivittäin omien silmien alla, ei edes huomaa niiden kasvua. 

 

Esteri on esimerkillinen mamma. Hieno äiti, joka huolehtii lastensa hyvinvoinnista erinomaisin arvosanoin. Meillä on perheenjäseniä käynyt kylässä ja Esteri on vain äärettömän onnellinen kaikista muista ihmisistä. Esteri nauttii siitä omasta ajasta, mutta ei itsekkäästi. Pentujen kaivatessa Esteri on heti valmis palaamaan takaisin maitohinkkeineen. 

 

Luonne-erojen näkyminen alkaa jo pienestä pennusta. En sitten tiedä, kuinka näin pienillä, mutta osa on hanakampia itkemään HETI kun kaikki ei ole omasta mielestä hyvin (mamma on liian kaukana, viltti on liian kaukana, tissi ei osu heti suuhun). Osa taas ottaa rauhallisemmin ja lekottelevat selällään tassut taivasta kohti :) Eli porukassamme liikutaan tempperamenttisista yksilöistä elämässään vähästä tyytyväisiin pentuihin Leveä hymy 

 

Ehkäpä kuitenkin näissäkin kokoerot ovat suurelta osalta vaikuttamassa: pullukammat ja isommat pärjää vain vähemmällä kuin pienemmät. Ja se on muuten taivahan tosi, että vaikka osa oli syntyessään paljon pienempiä kuin osa, niin kasvaessa pentujen kokoerot tasaantuvat. Se, minkä kokoisia lapsista tulee aikuisina, on vain mahdoton vielä arvailla. Esteriin jos ovat osa tulleet tulee pienempiä ja sirompia, iskä taas edustaa maskuliinisempaa 9,5kg linjaa :) Molemmilla vanhemmilla on kuitenkin äärimmäisen nätit kasvot ja pää, joten kaunokaisia ja komistuksia on luvassa. Pää, ilme ja "kasvot" on bostonilla kuitenkin tärkeä osa kokonaisuutta ja onhan Esteri rotunsa paras kehässä pariin kertaan voittanut tiukan kisan jälkeen naamansa perusteella ollen ROP. Vaikka sanotaankin, että kauneus on katsojan silmissä, kyllä sitä on nähnyt vähemmänkin hyvännäköisiä bostoneita maailmalla :) Pintaliitäjä ei tietenkään saa olla vaan sisäinen kauneushan se on tärkeintä ;)

 

Tänään on siis synttäripäivä! Ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi "synttärishampanjat", parhaimmat sellaiset, tarjoa pennuille Esteri!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS