Pentublogi 2014

Lenkki ilman pentuja.

Tänään auringon paistaessa myös Esteri päätti nauttia oikeasta lenkistä ulkona. 10 minuutin lenkki tosin meni paljon reippaampaan tahtiin kuin mihin olin tottunut Esterin loppuaikoina. Yhteinen lyllerrys mahoinemme on muuttunut vajaassa viikossa minun lyllerrykseeni ja Esterin nopeisiin sekä keveisiin askeliin. Esterillä oli määrätietoinen suunta lenkissään ja kiiruhdimme rantaan. Siellä Esteri kastoi jalkojaan veteen ja näytti täysin sieluin nauttivan rauhallisesti olotilasta sekä omasta rauhasta. 

 

Pennut odottivat tällä välin peiton alla pentulaatikossa masut täynnä mammanmaitoa. Peiton alla ne rauhoittuvat kummasti ja Esteri touhuaa silloin mielellään omiaan hetken. Tosin joudumme valvomaan tarkasti, ettei Esteri vahingossa polje pentuja laatikkoon tullessaan. Esteri kyllä heti menee katselemaan, jos pennut ovat peiton alle mönkineet.. ihmettelee liene, että mihin ne ovat kadonneet.

 

Kanankaulat, herkut ja naput voilla tai smetanalla uppoaa ennen niin nirsoon tyttöön aivan eri tavalla kuin ennen. Onneksi syö hyvin ja sen kertoo myös pentujen nousseet painot; jokaiselle on tullut 100g +-10g. Painonhan tulisi kaksinkertaistua 7-10 päivän ikään mennessä pennuilla.. eli hyvältä näyttää :) Lohduttavaa myös, että neitokainen saa varmasti jossain vaiheessa takaisin oman ulkomuotonsa. Neiti oli synnytyksen jäljiltä melko luuranko ja en kyllä ihmettele, kun masussa tuollainen määrä lapsosia vie kaiken sen energian, mitä ruoasta saa. Harmi kun se ei ihmisillä mene sillä tavoin.. ollappa hoikka heti synnytyksen jälkeen :) No, tasan ei käy onnen lahja. 

 

Lisäilin pentugalleriaan kuvia pennuista ja pentuelämästä. Tänne blogiin saa liitettyä pieniä kuvia, joten enemmän kuvista on iloa omassa galleriassaan :) Pennut kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia. Kohta pääsee seurailemaan silmien avautumista ja pian ne jo tepastelevat ensin hapuilevin sitten varmasti aika riehakkain askelin ympäri asuntoa sekä pihalle, kun aika koittaa. Näin kesäisin on helpompaa, kun ruokinnat voi toteuttaa ulkona.. ruokailun jälkeen on pennut oppii heti tekemään tarpeensa pihalle. Sisäsiistiksi opettaminen alkaa siis jo pienestä :) Siihen saakka jäämme vain tapittamaan ja ihailemaan noita naperoita.. Esteri kainalossa :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS