Pentublogi 2014

Sunnuntaiaamun tohinoita!

Ruokaa, pesua, unta, ruokaa, pesua, unta... siinäpä se pentujen elämän keskeiset asiat tällä hetkellä. Esteri huolehtii pennuistaan esimerkillisesti viettäen 97% ajastaan pentujen kanssa. Me ihmiset valvomme vain sen verran vieressä, että kukaan ei jää alle tai puristuksiin. Kaikki on sujunut todella hyvin, vaikka vähän väsyttääkin yöllä valvominen :) Mutta mitä sitä ei tekisi noiden seitsemän ihmeen puolesta <3

 

Pennut kasvavat ja kehittyvät nopeasti. Ruoka selvästi riittää; masut ovat pullollaan ja painot nousevat hyvin kaikilla. Ottaessa pentuja käsiin tuntee, kuinka ne ovat pulleita ja jämäköityneitä :) Nenät alkavat saada mustaa väriä ja koiramaiset refleksit niiden nukkuessa saavat hymyn huulille. 

 

Kylmänarkana rotuna meillä on pentujen lisälämpönä viltti, joka menee aina aamuisin pesuun ja vaihtoon. Nyt tosin huomaa, että mahat pullollaan lämpöä riittää enemmän kuin ihan alussa.. mutta viltin alle pennut heti kömpivät, jos Esterin vieressä on ahdasta tai Esteri on syömässä :) Bostoneiden vaatetuksesta ja helteellä olosta voisinkin kirjoitella tässä joku päivä.. siihen on hyvä varautua pentua odottaessa :)

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS