Pentublogi 2014

Kesäloma!

Elämä suurperheen hoitomammana on lähtenyt hienosti käyntiin. Eilen ja tänään pyörähdin muutaman tunnin reissut töissä ja sillä välin kultaakin ihanampi siskontyttö piti huolta pesueesta <3

 

Esterin haava on hyvin lähtenyt paranemaan ja energiaa on alkanut tulla takaisin. Esteri on tottunut nukkumaan vieressäni yöt, mutta nyt minun nukkumisvuorollani hän vain pyörähti yöllä suukottelemaan ja palasi heti pentujen vikinää kuullessaan takaisin mammahommiin. Hieno äiti hänestä on kehkeytynyt.

 

Pentujen paino on lähtenyt nousuun ja painoa on tullut vähintään 50g jokaiselle lisää, ahneemmille enemmänkin :) Esteristä huomaa, että imetys alkaa tehoamaan.. missä lie nisät viistävät parin viikon päästä, koska nyt maan vetovoima vetää niitä uhkaavasti urakalla maata kohti :) Esteri ei onneksi ole pinnallinen vaan nauttii nyt äitiydestään täysin rinnoin :) Kirjaimellisesti!

 

Pennut kehittyvät ja imutehot paranevat päivä päivältä. "Koiristuminen" on nopeata ja nyt olen jo oman tulevan mammauteni unohtanut, koska olen aivan näiden seitsemän ihmeen lumoissa. Minusta on tullut suurperheen mamma nopsakkaan tahtiin :) Möngintä, Esterin läheisyydessä pysyttely ja imuäänet yhdistettynä pissan sekä kakkaraisten hajuun on ihanaa! Ei noita palleroita voi vastustaa ja on vaikeaa pysytellä vähän etäämmällä välillä sekä antaa Esterin hoitaa vauvojaan.

 

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS