Pentublogi 2019

Kohta ne ovat jo 4 viikkoa

Aika kuluu kuin siivillä ja edellinen päivitykseni koski silmäpussejani. Ja perun sanani. Ei ne silloin olleet isot. Nyt ne on.

 

Meillä oli kauhunsekainen viikonloppu. Maikki sai kalkkikrampin ja meni nopeasti todella huonoon kuntoon. Onneksi tunnen koiran ja läksin heti ensioireiden tultua eläinlääkäriin ja siellä tehtiin paljon töitä Maikin pelastamiseksi. Tilanne oli todella kriittinen, mutta selvisimme siitä säikähdyksellä. Ja olen siis lauantaista asti valvonut Maikin ja pentujen kanssa yöt. Maikki ei saa imettää niin paljon, joten joka toinen ruoka pennuille tarjoillaan kiinteän ruoan muodossa. Eli nyt ne silmäpussit on ja en usko niiden ikinä palautuvankaan :D

 

Mutta nuo ihanat pennut ne virkistää. Ne liikkuvat jo neljällä jalalla ja ovat aloittaneet leikin keskenään ja Maikin kanssa. Leijonaemomme kun ei vielä kauheasti ole muita koiria päästänyt pentuja katsomaan, niin leikitykset ovat jääneet muiden koirien osalta vielä vähemmälle. Ehkäpä se nyt pikkuhiljaa helpottaa, kun pennut alkavat itsekin liikkua enemmän :) Pisupaperit on jo levitetty ja pentuja sinne aina ohjataan pisulle ja kakille. Ja nyt Maikin kalkkikrampin vuoksi myös kiinteitä on alettu syömään nopealla tahdilla. Masuun menee jauhelihaa, napuja, kermaviiliä, vuohenmaitoa ja smetanaa. Nappulat aloitettiin vasta eilen. Niiden totutteluun menee aina pieni hetki, mutta hiljaa hyvä tulee :)

 

Ja uskokaa tai älkää, taas meiltä löytyy maailman suloisimpia nassuja ja silmää. Sydänhän pentuja katsellessa sulaa, vaikka olisi kuinka väsynyt. Sitten niiden kanssa leikitään ja pallot ja pyyhkeet saavat jo sievää pentujen käsittelyä. 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS