Pentublogi 2019

Silmäpussit

Silmäpussit. Ne ovat saapuneet. Meille aikuisille ihmisille täällä. 

 

Jos joku väittää, että kyllähän nyt yhdet pennut, tai KAHDET, kasvattaa tuosta noin vain, heitän ehkä pidupaperilla naamaan 😂 No en. Mutta silloin, kun käyttää pentuihin niin paljon rakkautta ja aikaa kuin me, ei silmäpusseilta voi välttyä. Bye Bye yöunet, tervetuloa railakkaat bileyöt ja äänekäs elämä.

 

Maikin pennut saivat tänään matokuuri ja he pääsivät muuttamaan kodinhoitohuoneeseen. Meidän pienet muruset kävelevät ja maistelivat tänään kuola suupielestä roikkuen jauhelihaa. Aijai, mitä herkkua. Huomenna taas sitä saa, sitä saa. En ehkä kestä noita super suloisia silmiä ja nassuja, bostoninpennut ovat ehkä suloisinta eläinmaailmassa. Ja hei, olen nähnyt paljon varsoista, kaninpoikasista, vasikoista jne lähtien. Believe me. Nää on.

 

Taloudessamme elää 4 narttu. 3 niistä on vahvaa. Annikki on leppoisa luonne. Ei välitä mistään. Mutta mitä vielä, Kyllikki, Esteri ja Maikki eivät ole helpoin combo täällä taloudessa. Välillä ollaan parhaita ystäviä. Välillä ihmiset joutuvat puuttumaan yhteydenottoihin. Pidin tänään heille intervention siitä, että nyt on aika antaa tilaa rakkaudelle. Ja rauhalle. Saa nähdä, toimiko se😂

 

Maikki on LEIJONAEMO, joka suojelee pentujaan loppuun asti. Se on rakkautta ❤️

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS