Uutiset

Esterin luonnetestit :)

Luonnetesti takana 4.10.2015. Hyvä koira Esteri: toimintakyky oli kohtuullinen (+1a Kohtuullinen: Koira ottaa kontaktin kelkkaan suurestakin pelästyksestä huolimatta hyvin vähäisillä ohjaajan avuilla. Pimeässä koiraa voidaan joutua kutsumaan.). Kelkka jännitti enemmän, pimeä huone ei yhtään eikä tarvinnut kutsua. 
Terävyys: +1b Koira joka ei osoita lainkaan terävyyttä: Koira ei reagoi lainkaan hyökkäykseen, tai osoittaa pelkoa. Puolustushalu: +3 Kohtuullinen, hillitty: Koira puolustaa ohjaajaansa: joko haukkuu ja/tai murisee hyökkääjän lähestyessä, pysyy ohjaajan edessä tai sivulla. Koira palautuu nopeasti ja hyväksyy hyökkääjän hyökkäyksen loputtua, lyhyt viive sallitaan. Taisteluhalu: +2a Kohtuullinen: Koira ottaa esineen halukkaasti, se vastustaa ja ote on melko luja, jonkin verran pureskelua ja otteen korjausta. Mikäli koira irrottaa otteensa uhattaessa sen tulisi ottaa esine uudelleen uhkauksen jälkeen. Hermorakenne:+1a Hieman rauhaton: Koira selviytyy kaikista testin osasuorituksista. Siinä on havaittavissa lieviä merkkejä rauhattomuudesta, se rasittuu henkisesti testin edetessä.Palautumisajan pituus eri osasuoritusten välillä vaihtelee. Temperamentti: +3 Vilkas: Koiran pitää reagoida häiriöön välittömästi sen alettua. Väistön on oltava nopea, hallittu, lyhyt ja koira suuntaa huomionsa häiriöääntä kohden. Koiralta edellytetään reipasta ja iloista yleisolemusta. Kovuus: +3 Kohtuullisen kova: Koira, joka koettuaan oikea-aikaisen psyykkisen epämiellyttävyysreaktion uudelleen paikalle tuotaessa ei osoite pelon merkkejä ja halua välttää paikkaa. Luoksepäästävyys:+3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin: Koira, joka houkuttelematta hakeutuu kosketukseen myös vieraiden ihmisten kanssa käyttäytyenystävällisesti ja avoimesti. Luoksepäästäväksi kutsutaan myös sellaista koiraa, joka ei tutustu ihmisiin oma- aloitteisesti, mutta sallii tutustuttaa itsensä heihin. Laukauspelottomuus: ++ Laukauskokematon: Koira, joka reagoi ensimmäisiin laukauksiin, mutta kuultuaan useamman laukauksen levottomuus pienenee. Kokonaispistemäärä 188p. Oikein hienosti meni kaiken kaikkiaan ja ei luonteessa mitään moitittavaa Hymiö smile Mutta senhän minä tiesinkin Hymiö smile Yllättävintä oli se, kuinka Esteri puolusti minua. Meni mun eteen kun hyökättiin ja ilmoitti selkeästi, että häivy hyökkääjä. Ja se, että yksin ollessaan ei puolustanut itseään yhtään.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS