Uutiset

Pentujen "puolivuotis"kohtaaminen :)

Lauantaina 15.11.2014 kokoontui kaikki pentueen tytöt täällä Jyväskylässä. Vieraiiljana oli myös Pipsa-tytön perheen Pikkis-bostoni. 

 

Olin varannut Taitavien Tassujen- hallin ja kouluttajana toimi Katja. Ensin meillä oli vähän näyttelytreeniä, jossa harjoittelimme seisomista, tuomarin koskettamista sekä pöydällä oloa. Tärkeä osa on myös liikkuminen ja koirien innostaminen, jotta oppivat nauttimaan esiintymisestä. 

 

TÄmän lisäksi meillä oli rallitokoa, joka olikin meille kaikille uusi laji kokeiltavaksi. Mukavaa oli ja innostus heräsi; josko tätä harrastelisi?

 

Pisteenä iin päälle meillä oli agilityn alkeita... täytyy sanoa, että meillä on rohkeita ja iloisia sekä innokkaita pentuja. Kaikki menivät innokkaana ja pelkäämättä putkeen, pujottelivat, ylittivät puomeja, seisoivat pöydällä... rengaskin onnistui. Myös Esteri-mamma nautti päästessään irti juoksentelmaan ja tekemään tehtäviä... hän kuunteli, teki ja nautti!! IHanaa! On ilo nähdä koira tekemässä sitä, mistä se nauttii. Vaikka bostoni viihtyykin myös ihan sohvalla kainalossa, kyllä se kaipaa myös aktiviteettiä elämäänsä. Niin paljon sen näki varsinkin Esteristä, että tekemään pitää ja täytyy päästä! Ei se siis auta kuin varailla kouluttajaa sekä hallia pienelle porukalle :) Here we come again :)

 

Kiitos paikalla olleille: Pipsa, Daisy, Justiina, Tilda ja tietenkin omat höpönassut Annikki ja Esteri Ja suuri kiitos ihanille omistajille: on ilo nähdä, kuinka olette huolehtineet ja rakasteneet pentuja :) KIITOS!!!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS