Perussivu

Great Gremlin's Diamond "Esteri"

Esteri on n.2,5-vuotias iloinen, seurallinen, rakastava, vilkas ja oppivainen narttu. Hän rakastaa ihmisiä ja osaa näyttää sen :) Suukkoja siis satelee. Esteri on lähtöisin Karkkilasta ja tuli minun koirakseni pienenä n. 8 viikon ikäisenä pallerona. Olin tutustunut rotuun entuudestaan, mutten arvannut kuinka hurmaavasta rodusta on oikeasti kyse.

Esteri oli pienenä vilkas ja energinen (on sitä edelleenkin kyllä, mutta turhat hömpötykset ovat vähentyneet). Olen ollut iloinen siitä, että valitsin kennelin, jolle oli myös tärkeää koiran terveys; Esterillä ei ole ollut mitään terveydellisiä vaivoja, hengitystiet ovat hyvät, ihossa ei mitään vikaa, polvet ja silmät terveet. Onni on terve koira ja niitä ominaisuuksia myös Esteri toivottavasti kuljettaa mukanaan myös jälkeläisilleen. 

 

Esteri on perusterve narttu. Silmä- ja polvitutkimuksista hän sai puhtaat paperit. Kennelini tavoitteena on kasvattaa vain ja ainoastaan terveitä koiria. Käytän siis jalostukseen tutkittuja ja puhtain paperein "selvinneitä" koiria. Pelkkä terveys ei kuitenkaan riitä. Muita tärkeitä osa-alueita kasvatuksessani on tietenkin koirien rodunomainen LUONNE ja myös ulkonäkö. 

 "Sään mukainen pukeutuminen on bostoninterriereiden kanssa tärkeää!!"

Palataan Esteriin. Esteri on touhukas tyttö. Hän kulkee mukanani oikeastaan kaikkialla (lenkillä, kaupoissa, vierailuilla, välillä töissä, kaikkialla). Olen kokeillut Esterin kanssa myös agilityä ja kuinka minulla onkaan oppivainen koira. Agilityharrastus kulkee virkistyksenä normaaliin arkeen ja harrastamme sitä satunnaisesti. Tulevaisuudessa toivottavasti useammin :) Bostoninterrieri on koira, jonka kanssa voi harrastaa melkein mitä vain (huomioiden koko), jos niin haluaa. 

Esterin narttumaisuus ja terrierimäisyys tulee ilmi leikkiessä. Jos ulkopuolinen katsoo esimerkiksi Esterin ja Aunen (Esterin yhden parhaimman kaverin leikkiä, hän on isovillakoira), voisi luulla leikkiä ihan joksikin muuksi. Voi sitä äänen, juoksun ja riehumisen määrää. Kaikkien urosten kanssa Esteri tulee mainiosti toimeen, joitain narttuja Esteri taas komentaa.

Kaiken kaikkiaan perheessäni asuu persoona, joka hurmaa kaikki olemuksellaan. Hän nukkuu saman peiton alla, saunoo ja on aina yhtä valmiina lähtöön. Rakkaus tätä pientä olentoa kohtaan on suurta <3

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS