Annikin pentublogi 2018

Luopuminen.

En pidä tästä. Luopumisesta. Nämä meidän rakkaat ovat olleet kanssamme kohta 7 viikkoa. Olemme valvoneet yöt. Olemme suunnitelleet arkemme pentujen ehdoilla. Leikimme päivisin. Syötämme. Siivoamme. Ulkoilutamme. Elämme perheenä. Kaikki koiramme elävät perheenä. Sovussa. Yhdessä. Toisten kainalossa. Leikkien. Syöden yhdessä. Nukkuen yhdessä. Tehden kaikki yhdessä. Eikä pelkästään me ihmiset, vaan myös meidän koko koiralauma. Meillä on tällä hetkellä talossa 12 koiraa. Talo haisee Koiran kakalle ja pissille. Kuljemme siivousrätin kanssa ympäriinsä. Vaihdamme sanomalehtiä päivittäin. 

 

En ehkä kestä ensi viikkoa. Jo ajatus siitä, että nämä pienet lähtevät maailmalle, saa minut surun partaalle. Jos puhun jonkun kanssa siitä, että milloin pentuja tullaan hakemaan, olen purskahtamassa itkuun. Luopumisen tuska ei ole kivaa. Ja vaikka tiedän, että ei meidän resurssit riitä pidemmän päälle näin ison lauman kanssa ja että pennuilla odottaa upeat kodit, silti se luopuminen tekee tiukkaa. Aika kultaa muistot ja se eron hetki on rankin, mutta se on vain tolkuttoman raskas. Kyllä kyllä, kiva saada talo siivottua ja desinfioitu ennen seuraavien pentujen eloa, mutta silti. Silti se on hemmetin vaikeata. Koska jokainen noista pennuista on valloittanut meidän perheen sydämet. Vaikka ne riiviöhampaat uppoavat pakaraan tai isoon varpaaseen uudestaan ja uudestaan, silti ei haluaisi luopua. Tai haluaa tavallaan, mutta ei kuitenkaan. Tätä on vaikea selittää.

 

Ensi viikolla se kuitenkin koittaa. Talo tyhjenee paljon. En tiedä, miten meidän muut koirat ottavat sen. Varsinkaan Annikki ja Kyllikki. Sniif. Annikki on pentujen äiti, mutta Kyllikki rakastaa yli kaiken pentuja. Hän nukkuu niiden kanssa ja leikkii niiden kanssa. He elävät tietynlaisessa symbioosissa keskenään. Liekkö Tyllerö luulee olavansa taas pentu. En tiedä, mutta hellyyttävää se kaikki käytös on. 

 

Silmät tihrustaen luen kalenteria. Vaikka luopuminen tekee kipeää, aika puhaltaa kaipuun haavat umpeen. Meidän lapsilla on ihanat, tulevat perheet ❤️

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS