Annikin pentublogi 2018

Olohuoneemme on vallattu. Omg.

Ei se nyt auta kuin tottua taas vallattomiin lapsosiin ympäri olohuonetta, makkara ja kodinhoitohuonetta. Taloomme on saapunut myrskyn lailla hulvaton viisikko, joiden pisut välillä menevät vähän väärään osoitteeseen, vaikkakin hienosti jo kodinhoitohuoneessa käydessään suuntaavat papereille.

 

Varpaat, vaatteet, tavarat, KAIKKI, on vaarassa nyt tuon tuhoviisikon edessä. Ei kerkiä kuin yhtä hoitaa niin seuraava puree jo jostain suunnasta. Sinne suuntaan kun kieltää niin kolmesta muusta suunnasta tulee johonkin kohtaan piikkiterävät naskalit. Ja nyt tämä vasta kunnolla alkaa... 😅 A-p-u-a!!! 😂😍

 

Ja täytyy sanoa, kun epäilin sitä, miten TylleröKyllerö ottaa pennut vastaan. Mitä vielä. Tuolla se nukkuu pentujen vieressä ja leikkii niiden kanssa. Välillä antaa palautetta, jos pennut purevat liian lujaa. Kyllikistä on siis kuoriutunut oikein kunnon isosisko!

 

Nyt tässä varailen pentutarkkia ja sirutusta, nimien kehittäminen tuottaa päänvaivaa. On niin paljon mistä valita!!! Mutta eiköhän ne tällä viikolla tule päätökseen 😍 Toki voisin kehitellä nimiä noille suloisille RIIVIÖILLE eri lailla... Naskalihammas, riiviö, hulivili, hainhammas, pusukone, rodeokoira, suurtuho, söpöläinen, rakkauspakkaus, höpönassu, sulosilmä, hömppäpömppä.. Ai, näitähän riittää. 

 

Meille saa tulla hoitelemaan vauvoja ja vieraita on käynyt ja lisää saa tulla. Meillä tosin on pieni pöpövaara, kun perheestä 3/4 on kipeänä. Mutta eiköhän niitä ole kaikkialla. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS