Annikin pentublogi 2018

Silmiä alkaa aukeamaan... ❤️

Pennut ovat nyt 10 päivää vanhoja ja eilen huomasimme, että muutaman pennun silmät ovat hippusen raollaan. Ihanaa! Koiranpennun kehitystä ei voi kuin hämmästellä. Emät kantavat niitä vain n. 2kk...Ne syntyvät täysin sokeina ja kuuroina eläen kokonaan tunti - ja hajuaistin varassa. Ja 8 viikon aikana ne kehittyvät pieniksi koiriksi, jotka temmeltävät, syövät, rakastavat, leikkivät, jyrsivät, juovat ja elävät pienen Koiran elämää. Se on hurjaa.

 

Nyt siis vain katselemme niitä ja ihastelemme. Ne mönkivät kauheaa vauhtia ja päästelevät vinkunaääntä, jos äitiä ei heti löydy. Ne makaavat maksut pullollaan ympäri pentulaatikko, enää ei siis ole kylmä 😅😂 Ne muistuttavat pieniä marsuja.. Tai pandoja, kuten puhelimeni ilmoitti kuvatessani niitä 😂 Niiden nuuskuttelua ei voi olla rakastamatta. Meidän pienet rakastavat ruokaa.. Ja näyttävät siltä. Täytyy todeta, että nämä pienet ovat kasvattajan unelmia: ne menevät syömään itse, ne syövät maksut täyteen, ne nukkuvat tyytyväisinä ja Annikki hoitaa niitä kuten täydellisen äidin kuuluukin.

 

Ja täytyy erikseen kiittää Lauraa ja Sannaa, jotka jelppivät pentujen hoidossa silloin, kun me olemme töissä. KIITOS!  

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS