Annikin pentublogi 2018

Ensimmäinen viikko

Ensimmäinen viikko takana pienten nuppusten kanssa. Tänä aamuna kaikki ovat tuplanneet painonsa❤️ Nyt voi jo vähän henkäistä. Ja ette usko miten nopeasti nämä kasvavat!! Enää ne eivät ole niin pieniä vaan pullukoita bostonipentuja. Masut ovat niin söpöjä, että eihän niitä voi kuin tuijottaa!

 

Ja se hetki, kun kaikki lähtevät hirveällä vauhdilla kohti äipän ruokaputkia. Siinä on hulinaa kuin vilkkaimmalla joulutorilla! Ja siitä lähtee kauhea pumppaaminen, kunnes kaikki pysähtyy... Maitoa lähtee virtaamaan ja kaikki keskittyvät ruokailemaan... Kunnes pitää äkkiä vaihtaa seuraavaan puffettiin!  Ja sitten taas nukutaan... Kunnes joku keksii lähteä taas syömään ja sama vilinä alkaa uudestaan.

 

Tämä on vielä sitä ns. helppoa aikaa kasvattajalle. Vielä noin viikko-2 niin silmät aukeavat ja vähän sen jälkeen alkaa kuulo toimia.. Ja leikkihän alkaa lisääntymään pikkuhiljaa ja kohta jo täällä vilistelee iso kasa iloisia pentuja pitkin taloa. We are so Lucky. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS