Annikin pentublogi 2018

Ensimmäinen vuorokausi

Elämää on takana jo yli 24 tuntia. Pentujen painot nousevat ja voimme jo vähän huokaista helpotuksesta myös sikiövettä hengittäneen pennun osalta. Kaikki vaikuttavat reippailta ja terhakoilta pennuilta.

 

Äidin lämpö ja rakkaus on se asia, mikä tuo heille turvaa ja hyvää oloa. Ja Annikkihan ei haluaisi poistua pentujen luota edes ulos pisulle. Oikeastaan joudun sen sinne viemään. Edes muutaman kerran päivässä. Mutta minkäs teet, kun äidinrakkaus, huolehtiminen ja vaistot käskevät olemaan pentujen luona. Onhan sitä silloin kuunneltava.

 

Maitoa Annikilla riittää hyvin ja ruoka maittaa. Ja kylläpäs Annikki näyttääkin hoikalta, jos katsoo ylhäältä päin. Ehkä on parempi, että kuvaamme kaikki kuvat lintuperspektiivistä, jottemme loukkaa juuri synnyttäneen äidin tunteita.. 

 

Nyt tämä pentu arki alkaa. Yöt valvotaan vierellä ja katsotaan, että kaikki on hyvin. Pohdin vain mielessäni, kuinka monta vuorokautta ihminen jaksaa nukkumatta? 😅

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS