Annikin pentublogi 2018

Ensimmäinen vuorokausi

Elämää on takana jo yli 24 tuntia. Pentujen painot nousevat ja voimme jo vähän huokaista helpotuksesta myös sikiövettä hengittäneen pennun osalta. Kaikki vaikuttavat reippailta ja terhakoilta pennuilta.

 

Äidin lämpö ja rakkaus on se asia, mikä tuo heille turvaa ja hyvää oloa. Ja Annikkihan ei haluaisi poistua pentujen luota edes ulos pisulle. Oikeastaan joudun sen sinne viemään. Edes muutaman kerran päivässä. Mutta minkäs teet, kun äidinrakkaus, huolehtiminen ja vaistot käskevät olemaan pentujen luona. Onhan sitä silloin kuunneltava.

 

Maitoa Annikilla riittää hyvin ja ruoka maittaa. Ja kylläpäs Annikki näyttääkin hoikalta, jos katsoo ylhäältä päin. Ehkä on parempi, että kuvaamme kaikki kuvat lintuperspektiivistä, jottemme loukkaa juuri synnyttäneen äidin tunteita.. 

 

Nyt tämä pentu arki alkaa. Yöt valvotaan vierellä ja katsotaan, että kaikki on hyvin. Pohdin vain mielessäni, kuinka monta vuorokautta ihminen jaksaa nukkumatta? 😅

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS