Annikin pentublogi 2018

Synnytys

Mielessäni hiipi kauhukuvat Annikin edellisestä synnytyksestä, kun kohtu oli repeämisvaarassa ja supistuksia ei tullut. Nytkin oli luvassa 5 pentua, joten mistään pienestä pentueesta ei ole kyse. Annikin lämmöt vaihteli ja tippui koko viikon pikkuhiljaa. Olin varma jo, että ei tästä mitään tule  Pessimisti ei pety. 

 

Perjantaina illalla lämmöt tipahtivat 36.5. 12 aikaan lämmöt oli 35.9. Kyttäsin. Mittasin. Pelkäsin. Maalasin kauhukuvia. Olin jännittynyt. Nukuin yöllä 10 minuuttia. Olin valveilla energiajuoman voimin. Se tunne, kun toinen on kipeä ja ei voi auttaa, on kamala. Ymmärrän nyt isiä, jotka ovat synnytyksessä mukana. Se on kamalaa olla vierellä avuttomana ja tietäen, ettei voi tehdä mitään. Tämä synnytys erosi Annikin edellisestä ihan täysin. Viimeksi Annikki ei ollut näin kipeä... Hyvä, kun huomasin että synnytys on alkanut.

 

Soitin yöllä pari kertaa eläinlääkäri päivystykseen. Aamulla soitin eläinlääkäriin. En voinut olla enää kotona, jos tulee ongelmia. Lääkäriin päästessämme, silmät hiekkaa väsymyksestä täynnä, päätimme eläinlääkärin kanssa vielä odottamaan. Viimeksi Annikki ei tosiaan supistellut. Nyt supistuksia kyllä tuli välillä, mutta ne olivat aivan liian heikkoja. Lisäksi oli odotettavissa, että pennut ovat suhteellisen isoja. Ja niinhän ne olivat. Poltot oli liian heikkoja ja eläinlääkärin kanssa päätimme, että nyt on pakko leikata. Ja niin taas jännitys alkoi.

 

Pentuja tuli 5: 3 poikaa ja 2 tyttöä. Yksi poika oli vetänyt henkeen nestettä, joten hänen vointiaan seuraamme. Kun Annikkia paikattiin, minä hieroin pentuja  Ja sitten siirsin ne nisälle. Keuhkoihin nestettä vetänyt pentu inisee. Se vähän huolestuttaa, mutta seuraamme tilannetta. Valitettavasti näin pieniä ei voi oikein hoitaa, joten kohtalo määrää, mitä tapahtuu.

 

Nyt olemme kotona ja siinä samassa yövalvomiset. Ihan kuin olisi taas pieni vauva perheessä. Tämä onneksi kestää vähän vähemmän aikaa..  Onneksi?

 

Tuhinaa, unta, tissia, Tuhinaa, unta ja tissiä. Sekä äidin rakkaudentäyteistä hoivaa. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS