Annikin pentublogi 2018

Tiineden viimeiset viikot käsillä

Omat raskausajan muistot palaavat taas mieleen, kun katsoo Annikkia. Annikki ei enää pääse sänkyymme ilman apua ja lenkillä askel on selkeästi hidastunut, vaikka Annikki lähteekin lenkille aina yhtä innoissaan. 

 

Annikin Masu on kasvanut hurjasti, yli 10 cm ja selkeästi huomaa nukkumisasennoista, että Masu on tiellä ja painaa. Tunsin hentoisia potkuja Annikin maksusta ja mieleni tekisikin silitellä masua joka välissä💓💓💓

 

Nämä viimeiset viikot ovat niin jännittäviä: montako on tulossa, miten synnytys menee, onko kaikilla kaikki hyvin ja meneehän kaikilla kaikki hyvin. Pentulaatikko pääsee tänään paikoilleen ja vielä pitäisi käydä ostamassa patja kodinhoitohuoneen lattialle, niin ei tarvitse kovalla lattialla nukkua (lue:valvoa).

 

Ja edelleen ruoka maistuu hyvin, mutta kertasyönnin määrät ovat pienentyneet. Nappulat tuntuvat uppoavan tosi huonosti ja vatsa se kuin kasvaa. Ja edelleen Annikki tulee kuolaamaan viereen, kun omenaa syödään (kyllä, omena on Annikin herkkua 😂) 

 

Nyt vain odotellaan 💓💓💓

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.02 | 18:12

Hei taas Marjo! Täällä taas kyselen kuulumisia ja pentutilannettasi tälle keväälle!
Eli onko valoa tunnelin päässä?🌝terv. Outi Rämö Torniosta.

...
28.12 | 22:18

Hei Marjo! Mitä kuuluu kevään 2022 pentusuunnitelmiin? Edelleen ollaan täällä odotuksen tilassa! Terveisin Outi Rämö Torniosta

...
30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS