Annikin pentublogi 2018

Omat raskausajan muistot palaavat taas mieleen, kun katsoo Annikkia. Annikki ei enää pääse sänkyymme ilman apua ja lenkillä askel on selkeästi hidastunut, vaikka Annikki lähteekin lenkille aina yhtä innoissaan. 

 

Annikin Masu on kasvanut hurjasti, yli 10 cm ja selkeästi huomaa nukkumisasennoista, että Masu on tiellä ja painaa. Tunsin hentoisia potkuja Annikin maksusta ja mieleni tekisikin silitellä masua joka välissä💓💓💓

 

Nämä viimeiset viikot ovat niin jännittäviä: montako on tulossa, miten synnytys menee, onko kaikilla kaikki hyvin ja meneehän kaikilla kaikki hyvin. Pentulaatikko pääsee tänään paikoilleen ja vielä pitäisi käydä ostamassa patja kodinhoitohuoneen lattialle, niin ei tarvitse kovalla lattialla nukkua (lue:valvoa).

 

Ja edelleen ruoka maistuu hyvin, mutta kertasyönnin määrät ovat pienentyneet. Nappulat tuntuvat uppoavan tosi huonosti ja vatsa se kuin kasvaa. Ja edelleen Annikki tulee kuolaamaan viereen, kun omenaa syödään (kyllä, omena on Annikin herkkua 😂) 

 

Nyt vain odotellaan 💓💓💓

Odotusaika.

 

Voi sentään, aina se on yhtä jännittävää se aika astutuksen ja tiineyden varmistumisen välillä. Emme käytä koiria ultrassa, niin joudumme odottelemaan noin 5 viikkoa, niin tiedämme jotain! Ne ovat hitaasti kuluvia viikkoja.

 

Annikki on astutettu ja voimme todeta hänen olevan tiineenä <3 Näin paljon merkkejä, mutta en uskaltanut hihkua liian aikaisin. Nyt, kun astutuksesta on kulunut se 5 ja puoli viikkoa, on Masu tipahtanut ja nisät ovat valmiina uusille rakkaille. Annikkihan oli vähän huono ruokainen välissä, häneltä tuli limaa varsinkin aamuisin ja nisät olivat nopeasti erilaiset kuin ennen, joten merkkejä oli. Masun ympärystään on myös nyt tullut mittaa ja koiranpennut alkavat nyt kasvaa masussa vieden sieltä tilaa aiheuttaen varsinkin loppuraskaudessa tukalan olon.

 

Ja Annikin ruokahalu.... Miten sitä kuvailisi... Hän syö lattialta kaiken, kiposta kaiken, pöydältä kaiken, kaikkialta kaiken. Hän istuu vieressä jos syödään, hän haistaa talon toiseen päähän vaikka suljettujen ovien taakse, että keittiössä tehdään ruokaa. Kyllä, talossamme on suursyömäri, ahmatti ja koko perheen imuri sekä pöytäluuttu.

 

Röntgen meillä on 19.11., jolloin näemme tulevien pentujen lukumäärän. Jännittävää. Tokikaan se ei välttämättä kerro 100%  totuutta, mutta ehkä 99%. Viimeksihän kuvissa näkyi 6, mutta syntyi 7, toki yksi oli sateenkaaripentu, joten ehkä hän ei kuvissa näkynyt sen vuoksi <3

 

Pentublogiin tulee pentujen sekä Annikin kuulumisia, kun pennut syntyvät, joten pääsette sitten myötäelämään mukanamme. Nämä ovat ensimmäiset talvipentumme, joten apua sitä pesuaineen määrää, jota käytämme loppu-ja alkuvuodesta, kun pienet eivät vietäkään aikaansa ulkona, vaan ehkä syöden meidän huonekalujamme sekä huolehtien siitä, että tämän jälkeen olkkarin lattia tulee vihdoin vaihdetuksi...😅

Uusimmat kommentit

04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
02.07 | 00:34

Kyllä Esteri on huolehtivainen äiti! Ressukalla on vaan niin paljon hoidettavaa... Lapsukaiset ovat kovin söpöjä.

...
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS