Pentuja

Pentuja suunnitteilla kevät 2021

Nyt on aika ottaa yhteyttä, keväälle suunnitelmissa 2 pentuetta, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Huom. Laita tekstiviestiä numeroon 0409132141. Sähköposti marja.kuona@jkl.fi.

Etsitkö bostonipentua?

Pentuja suunnitteilla keväälle 2021. Suunnitteilla 2 pentuetta. Ota yhteyttä, jos olet pentua etsimässä. Puhelimella tavoittaa paremmin! . 

Meidän omat pikku pallerot ovat terveitä. Bostoneilla kuitenkin valitettavasti esiintyy ongelmia terveydessä, joihin sinun tulee tutustua huolella ennen rodun hankintaa. On tärkeää ymmärtää, mitä nämä ongelmat voivat aiheuttaa ja millaisia kustannuksia.  Ihana rotu, jonka parissa vietän itse loppuelämäni. Tavoitteenani on parantaa rodun terveyttä parhaani mukaan.  Tutustu siis jalostuksen tavoiteohjelmaan huolella!!

http://www.kennelliitto.fi/sites/default/files/attachments/jto/bostoninterrieri.pdf

Tervetuloa tutustumaan kenneliini. Lueskele sivujani ja tutustu rotuun myös antamieni linkkien kautta, käy mahdollisuuksien mukaan tutustumassa rotuun täällä Vaajakoskella. Jos rotu tuntuu sinulle sopivalta ja haluaisit pennun kennelini kautta, laita minulle viestiä. Kerro viestissä itsestäsi, millaisen kodin tarjoaisit ja muuta mielestäsi oleellista tietoa.

Minulle on tärkeää löytää pennuilleni hyvät ja huolehtivat kodit. Pennut luovutetaan 7-8 viikon ikäisinä, sirutettuina madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Pentujen mukana minulta saa pentupaketin (sisältö vaihtelee), ruokinta-, pukeutumis- ja hoito-ohjeet. Kasvattajana minulle on tärkeää, että voin olla tukena pennun uudelle omistajalle kaikissa pentuun liittyvissä asioissa. 

Pentuihin voi tehdä alustavia varauksia, mutta varaukset vahvistan vasta, kun pentuja on käyty katsomassa ja varausmaksu on maksettu. Haluan nähdä kiinnostuneet, jotta pystyn varmistamaan omalta osaltani parhaat mahdolliset kodit. Koirien hyvinvointin on minulle kuitenkin pääasia!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Outi Rämö | Vastaa 30.09.2020 16.11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

Taina | Vastaa 10.06.2014 00.25

Voi apua mitä mönkijöitä! Aivan I H A N I A!!!!!!! Ovatko kaikki pennut jo varattuja? Kyllä varmaan noiden kuvien ja videon jälkeen :) Kiitos kivasta blogista!

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

30.09 | 16:11

Hei! Soitin sinulle tänään keskiviikkona pentusuunnitelmistasi keväälle 2021 ja sovittiin, että soitellaan paremmalla ajalla uudelleen. Näinhän me tehdään:)

...
04.04 | 20:17

Voi pulleroiset <3

...
30.08 | 18:23

Hei! Olemme kiinnostuneita Bostoninterrienin otosta <3 Rotu on tuttu. Boris on ollut tr.llä ja meillä pitkiä aikoja hoidossa viikoista kuukausiin useampana vuon

...
04.07 | 21:17

Pitää taas kiitellä plogista! On ihanaa, kun pääsee seuraamaan pennun kasvua ja kehitystä😊 Kuvia ja videoita katsotaan meillä vähän väliä!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS